​Nordic Choice kåret til Årets EventVeiviser

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Under HSMAI-gallaen mandag kveld ble Nordic Choice Hotels hedret for sine mange interne arrangementet med prisen Årets EventVeiviser.

Juryen skriver: «Veiviseren oppdaget tidligere enn andre bedrifter sammenhengen mellom interne eventer, feiringer av innsats og prestasjoner, organisasjonskultur og resultater. Dessuten har vinneren vist at den bryr seg om enkeltindivider i organisasjonen som på organisasjonskartet kan bli sett på som uviktige, men som likevel er avgjørende for nivået på kundetilfredsheten.»

– Mange bedrifter er flinke til å fokusere på kundetilfredshet, driftsresultat og marginer. Men mange glemmer at det er menneskene ute i organisasjonen som skaper resultatene. Dedikerte, dyktige og engasjerte medarbeidere er nøkkelen til suksess. Derfor bruker vi mye tid og ressurser på å investere i medarbeiderne våre. Det er også grunnen til at vi reiser på Nordic Choice Tour og arrangerer Vinterkonferanse hvert år»

Petter Stordalen, eier og styreleder i Nordic Choice Hotels

Vinterkonferansen

Samtidig som prisen ble utdelt, var Stordalen og administrerende direktør Torgeir Silseth på et tre ukers roadshow. ”Nordic Choice Tour” er en serie interne events som arrangeres på totalt 10 destinasjon i Norge og Sverige, der målet er å samle alle medarbeiderne ute på hotell som jobber med renhold, kjøkken, resepsjon, vedlikehold, markedsføring, salg og økonomi. Arrangementet inneholder talkshow, taler, prisutdelinger, artister og fest. Hver januar gjennomføres også Nordic Choice Hotels største kick off Vinterkonferansen (VK) som samler 3000 Nordic Choicere, leverandører og samarbeidspartnere. VK varer i to dager, og er fullpakket med foredragsholdere, et stjernespekket awardshow og gallamiddag.

– Disse arrangementene er skapt av Nordic Choicere for Nordic Choicere. Dette er vår adrenalininnsprøytning med energi, mot og begeistring. Og det er minst like motiverende og inspirerende for oss som leder selskapet som for deltakerne,

Torgeir Silseth, administrerende direktør i Nordic Choice Hotels.

Nordic Choice Hotels vant også prisen Årets ROI Corporate Event for prosjektet Byens Beste Byrå, og Playroom hentet hjem prisen for Beste Event for sitt bidrag til Nordic Choice Hotels sin Vinterkonferanse 2016.

Kilde: Nordic Choice Pressemelding

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *