Norwegian skal rekruttere amerikanske piloter

charteravtaler las vegas

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Norwegian skal rekruttere amerikanske piloter til langdistansebasen i Fort Lauderdale i Florida. I løpet av de neste fem årene skal Norwegian sette ytterligere 31 fly av typen 787 Dreamliner i internasjonal trafikk, som innebærer at det vil skapes mange nye pilotjobber både i USA og Europa.

– Helt siden vi lanserte våre første transatlantiske ruter for tre år siden har det vært et mål for oss å ansette amerikanske piloter. I løpet av de neste årene mottar vi 31 splitter nye Dreamlinere, og trenger derfor mange nye piloter til å fly våre passasjerer. I dag har vi flere amerikanske kabinansatte enn noe annet ikke-amerikansk flyselskap, og ser frem til å bli det første europeiske flyselskapet til å ansette amerikanske piloter, sier operativ direktør Asgeir Nyseth i Norwegian.

Norwegian har i dag nærmere 500 amerikanske medarbeidere på langdistansebasene i Fort Lauderdale og New York.

– USA er et satsningsområde for oss og et viktig ledd i vår globale strategi. For å fortsette og tilby lave priser, skape nye jobber, trygge eksisterende arbeidsplasser og skape økonomisk vekst i alle land vi flyr til må vi ansette både piloter og kabinansatte lokalt og tilby konkurransedyktige betingelser. Rekrutteringsprosessen vi nå setter i gang i USA bidrar til å realisere den globale strategien,

Asgeir Nyseth, Operativ Direktør

Sertifikater

Amerikanske piloter trenger europeisk sertifikater for å fly for Norwegian. Selskapet dekker kostnadene ved å konvertere de amerikanske pilotenes sertifikater.

Norwegian lanserte sin første langdistanserute mellom Oslo og New York i 2013. Norwegian tilbyr nå flere direkteruter mellom Skandinavia og USA enn noe annet flyselskap. I 2014 åpnet Norwegian ruter mellom London og USA, og i år har selskapet lansert ruter mellom Paris og Barcelona og USA. Norwegian har nå 39 direkteruter mellom Oslo, Stockholm, København, London, Paris, Barcelona og USA. I tillegg flyr selskapet mellom Oslo, Stockholm, København og Thailand.

Kilde: Norwegian

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *