105 m² suite på The Ritz-Carlton Berlin

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Under forrige ukes besøk på reiselivsmessen ITB Berlin, hadde jeg en natt på The Ritz-Carlton. Vi har testet dette hotellet tidligere, og anmeldelsen kan du lese her. Denne gangen sjekket jeg inn først kl. 02.00 om natten, og hadde ingen planer om å skrive en anmeldelse siden jeg hadde skrevet en før.

Selv om dette ikke er en anmeldelse, synes jeg likevel at oppgraderingen jeg fikk var såpass bra at det fortjener omtale. Det er ikke ofte jeg blir oppgradert til enorme suiter på hoteller, men det hender. Dette var et slikt tilfelle, og det hjalp nok at rommet var bestilt gjennom en Platinum-konto, samt at jeg sjekket inn sent, og kun for én natt.

I resepsjonen fikk jeg tildelt rom 439, og tenkte ikke noe mer over dette før jeg sto foran en dobbeltdør med påskriften «Gontard Suite» over romnummeret.

IMAG2162

«Såpass» tenkte jeg og åpnet døra. På innsiden var det to store romerske søyler, som vitnet om at dette ikke var noe vanlig hotellrom.

IMAG2152
Inngangspartiet

 

Deretter bar det inn i stua hvor det var en sittegruppe og en TV.

IMAG2151
Sittegruppe

 

Videre innover i rommet var det et spisebord, en peis og et bibliotek, samt en stor lysekrone over spisebordet.

IMAG2157

IMAG2155

På soverommet var det et arbeidsbord og en sofa, og en stor seng som var veldig god å sove i.

IMAG2144

IMAG2146

IMAG2135

Badet var av samme kaliber som resten av suiten, med utstrakt bruk av marmor, og stort badekar.

IMAG2136

IMAG2139

IMAG2142

IMAG2138

Badekaret ble prøvd, og funnet i orden. Det var helt OK å overvære morgennyhetene på TV fra badekaret.

Suiten har også et eget kjøkken, med mikrobølgeovn og avansert kaffemaskin.

IMAG2153

Det var også et eget gjestetoalett.

IMAG2154

Det var heller ikke noe å si på skapplassen.

IMAG2158

Av øvrige detaljer var det også et stereoanlegg og et par flasker gratis vann.

IMAG2163

IMAG2166

 

Når det gjelder minibaren, så var den overraskende spartansk. Rommet jeg testet forrige gang på dette hotellet hadde en langt mer omfattende minibar.

IMAG2167

Alt i alt var dette en meget bra oppgradering. Suiten er på 105 kvadratmeter og koster over 8 500 kroner per natt. Det eneste dumme var at jeg var der såpass kort tid at jeg ikke fikk utnyttet oppgraderingen til fulle.

Få mer informasjon om denne suiten og hotellets egne bilder, klikk her.

 

Hovedbildet er hentet fra ritzcarlton.com

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *