Amsterdam tips?

Tråd i 'Reisemål' startet av Helikopter, 07. nov 2013.

 1. Helikopter

  Helikopter Senior Medlem

  Innlegg:
  248
  Likes mottatt:
  261
  Bonuspoeng:
  63
  Skal i slutten av måneden til Amsterdam med en gjeng fra jobben. Vi skal bo på hilton ved sentralbanestasjonen. Ingen har vært der før. Noen gode tips på hva vi kan finne på i Amsterdam?
  Hadde lyst til å se på Ajax, men stadiumen ligger langt unna sentrum som jeg har forstått, i tillegg går kampen litt sent på kvelden.

  Vi er en gjeng på 8 menn, fra 23-50 år. Det er det årlige julebordet med jobben. Anbefalinger av steder for å spise biff taes gjerne i mot.
   
 2. tommy777

  tommy777 founder Offisiell Representant Admin

  Innlegg:
  4,738
  Likes mottatt:
  6,356
  Bonuspoeng:
  113
  Heisann

  Jeg har kun vært der på hurrahurratur med kompiser eller på jobbtur, aldri med fruen, jeg hadde nok ikke tatt med mine kolleger til Amsterdam, kan fort bli noen skandaler i de sene timer ;)

  Amsterdam har noe for alle og enhver og er en 247 by som ikke skuffer. Lett å finne gode restauranter i spaseravstand og du kan partaye til 0800 om du vil.

  Når det gjelder andre ting å finne på er en kanaltur ganske fett, men har kun gjort det på sommeren. Vet ikke om de har oppvarmede båter på vinteren.

  Ellers tipper jeg Anne Frank, tulipaner og Van Gogh museene utgår med skyhøye kneløft for gutta boys ;)

  Bryggeribesøk bruker å slå an og man lager jo stødig øl i Amsterdam. Kanskje hoppe over de to store siden det finnes mange nye gode mindre bryggerier. Googlet og fant denne http://www.awesomeamsterdam.com/articles/45/local-amsterdam-breweries

  Ellers er jo de brune kafe eller barene alltid panser å ta inn den lokale stemningen

  Her er en favoritt http://www.eetcafedetoog.nl/
   
  Ida liker dette
 3. GinTonic

  GinTonic Senior Medlem

  Innlegg:
  794
  Likes mottatt:
  658
  Bonuspoeng:
  93
  Vil definitivt anbefale et bord på Supperclub om de eldre ikke synes det blir for meget.. Ellers er en tur innom en coffeeshop pålagt bare for synets skyld, det er ikke røykepåbud;)

  http://www.supperclub.com/html/amsterdam/
   
  tommy777 liker dette

Del denne siden