Etter enorme mengder med mas legger jeg ut tråden en og en halv måned tidligere enn i fjor
Vi gjentar suksessen og feier en tur til Hong Kong for litt mat, mye champis og litt bading.
Når: utreise fra Norge 30/10, ankomst HKG 31/10. Hjemreise rett over midnatt inn i 3/11.
Den store happeningen som er Sunday brunch med free flow champis og nydelig mat i noen timer er søndag 1/11. Tiden før og etter bruker vi til det vi er best til, nemlig å spise, bade og drikke mer champis. Eller øl, eller....
Det er et hav av muligheter for å komme seg til HKG, men de fleste pleier å fly med SAS via CPH.
Det er så klart mulig å komme før og reise etter om man vil ta litt ferie i samme slengen.
Vårt stamhotel Intercontinental Hong Kong tar oss nok en gang villig imot. Anbefaler på det sterkeste å booke clubroom siden cluben er meget bra på hotellet.
Det vil bli champissmaking som vanlig på lørdag kveld. Alle som vil tar med en god flaske champis til hotellet, så samles vi på dertil egnet sted på hotellet for å drikke de opp på kvelden.
Hvem er med?
Og hvem skal være med på brunch? Brunchen koster ca 2000 NOK pr prs og vil få bindende påmelding litt lengre utpå her.
Vis alt...