Flere av leserne her på InsideFlyer.no har prøvd, og fått oppleve Qatar Airways dine-on-demand. Jeg har i løpet av de siste 3 månedene fløyet "dag-flight" fra DOH-ARN og OSL. Jeg opplever dine-on-demand som veldig positivt. Eneste aberet med dette, er når man begynner å bli sulten ca 2 timer før landing. Da er det foreløpig kun "orginal-menyen" tilgjengelig. Nå kaster HongKong basert CX seg på trenden; http://peterfox.no/airlines/cathay-pacific-teste-konseptet-dine-on-demand/ NB!: Min erfaring med CX er at dersom du ønsker en snack i løpet av flighten må denne bestilles i det du setter deg i setet. Dagflight fra HKG-LHR (12:50) 4 burgere lastet til over 20 personer.... Mens Al Bakbar lover "snack-menus" i tillegg. http://peterfox.no/airlines/qsuite-business-class-qatar-airways/ Hva mener dere om Dine-on-Demand i business class, skal vi kollektivt lage et opprop om en kjapp-servering og lang hvile eller bare nyte servicen individuelt ?
Personlig har jeg ikke vært spesielt opptatt av Dine on demand, uansett i hvilken klasse jeg har reist. Jeg syns det har vært en bedre feature å kunne booke ønsket middag før avreise slik som TG og SQ (og sikkert flere) gjør. Passer som regel på å være passe sulten til jeg går ombord iallefall