Ccurrahee flyr EVA A321 til HAN. En ny opplevelse.

Tråd i 'Reisebrev' startet av ccurrahee, 30. aug 2023.

 1. ccurrahee

  ccurrahee Helt hekta

  Innlegg:
  9,894
  Likes mottatt:
  35,529
  Bonuspoeng:
  293
  Starten på et reisebrev som blir en tur til Vietnam. Ikke så mye spennende som jeg ikke har fløyet før, eller som er godt omtalt på forum. Men dere skal nå plages for det.

  OSL- FRA med LH

  Det var ikke lastet nok mat, og vi på 1 rad fikk ikke noe å spise. Hvordan de valgte ut de som fikk, ble aldri klart. Men vi fikk muesli og litt annet og godt med drikke som alternativ.

  Reisefølget er han vanlige med skjegg. Tidlig opp, og vi kom oss avgårde med flybussen. Overaskelsen for dagen var Porsche leie : 911 GTS4 Targa denne gangen. Prisen har steget til 124Euro og km inkludert er sunket til 100km. Så dyrere er det blitt der også. Men bilen går greit den. Når diverse familiebiler husker å flytte seg fra venstrefilen.

  Vi ruslet gjennom *A Gold fast track opp til AirCanada og så ut til B gates og den fine Senator loungen der. Fin utsikt og usedvanlig fargerik drikke ble det også.

  Sent Gate skifte gjorde at vi først ble spurt, og så kunne veilede opptil flere stressede amerikanere som skulle til LAX, men som slettes ikke skulle til B48 og Thai til BKK.
   
 2. ccurrahee

  ccurrahee Helt hekta

  Innlegg:
  9,894
  Likes mottatt:
  35,529
  Bonuspoeng:
  293
  Flymunda, Earl, NKA_Pls and 15 others like this.
 3. The_Dude

  The_Dude EBG / Asante Gold Elite Plus / LH Senator / Pompøs

  Innlegg:
  1,157
  Likes mottatt:
  1,893
  Bonuspoeng:
  113
  Har du sammenligningsgrunnlag med SK 321LR C?
   

Del denne siden