Doble poeng i januar SAS mc - ikke fått

Tråd i 'Kredittkort, leiebil og andre bonusprogrammer' startet av Ariella, 20. febr 2018.

 1. Ariella

  Ariella Nytt Medlem

  Innlegg:
  2
  Likes mottatt:
  0
  Bonuspoeng:
  1
  Jeg bestilte meg et SAS mc premium i desember 2017, da det pågikk en kampanje om at hvis man bestiller dette kortet før den 8. desember, vil man få doble eurobonuspoeng i januar 2018.
  Jeg sjekket nylig og oppdaget at jeg ikke hadde fått doble poeng i januar, og ringte derfor til kundeservice. De påstår at man måtte melde seg på nyhetsbrevet for å få disse poengene. Jeg mener derimot at jeg leste da jeg bestilte at alle som bestilte kortet før 8. desember, ville få doble poeng. Jeg vet ikke helt hvordan jeg går frem for å få de poengene jeg mener jeg har rett på. Den jeg snakket med fra kundeservice mente at jeg burde ha en screenshot fra det jeg hadde lest for å kunne komme fram med min sak, men det er jo ikke noe jeg ville trodd at jeg måtte trengt da jeg bestilte kortet.
  Har noen forslag til hvordan jeg kan gå poengene jeg mener jeg har rett på? Jeg makset virkelig kortet i januar i god tro om at jeg skulle få doble poeng, så jeg er temmelig frustrert nå.
   
 2. netrom84

  netrom84 Medlem

  Innlegg:
  109
  Likes mottatt:
  53
  Bonuspoeng:
  28
  Hei. Jeg bestilte SAS Eurobonus MC 5. desember og jeg har fått doble poeng for hele januar. Jeg meldte meg ikke på noe spesielt så her har alt gått automatisk.

  Sånn ser det ut når jeg logger på nettsiden og ser under fanen Eurobonus.

  upload_2018-2-20_21-48-59.png

  Hva du skal si til de er jeg usikker, men det stemmer i værtfall ikke at du måtte melde deg på kampanjen.
   

Del denne siden