Eurobonusshop er nede - får ikke kjøpt grunnpoeng for å oppgradere til høyere status

Tråd i 'SAS EuroBonus' startet av ret73, 05. nov 2015.

 1. ret73

  ret73 Nytt Medlem

  Innlegg:
  12
  Likes mottatt:
  2
  Bonuspoeng:
  3
  Så nære, men allikevel så langt ifra. Finnes det virkelig ingen andre muligheter?
  Saken er at min kvalifiseringsperiode gikk ut 31.okt. Manglet da noen poeng på diamant. Bestemte meg for å kjøpe grunnpoeng i Eurobonus shop'n for å få tilstrekkelig. Problemet er at shopen er ned og skal re-lanseres en gang før jul, og dermed forsvinner muligheten til å oppgradere til ny status til da. Support ga meg svaret at jeg bare måtte vente til den er oppe å går igjen. Gjøre det manuelt? Nope.
  Så det interessante spørsmålet er; Man kan kjøpe grunnpoeng inntil 123 dager etter at kvalifiseringperioden er utløpt, og da med tilbakevirkende kraft. Min periode gikk altså ut 31.okt og for hver uke/måned som går så mister jeg diamant-tid. Åpner shop'n om 2 måneder så får jeg altså diamant kun i10 måneder og ikke i 12.. Not fair!

  Det som er litt bittert er at jeg kontaktet Eurobonus rett i forkant av mine siste reiser og de kunne ikke regne ut hvor mange grunnpoeng disse ville gi meg, så jeg måtte vente til de var på konto, og da kjøpe resterende. Så tenkt, men får altså ikke gjort. Hadde jeg på dette tidspunktet visst hvor mange poeng jeg manglet hadde jeg gjort innkjøpet da.
   
 2. WannaBeFrequentFlyer

  WannaBeFrequentFlyer EBD

  Innlegg:
  955
  Likes mottatt:
  775
  Bonuspoeng:
  93
  Ref en annen diskusjon (som jeg ikke husker navn på) så skal det gå greit om du kjøper innen det har gått 123 dager etter utløp av kval.periode
   
 3. Travellingalf

  Travellingalf Ut på tur - aldri sur InsideFlyer Ambassadør

  Innlegg:
  4,087
  Likes mottatt:
  5,211
  Bonuspoeng:
  113
  Kjedelige greier ja. Men det er i alle fall riktig som @WannaBeFrequentFlyer skriver - kjøper du poengene du trenger når shoppen er oppe og går igjen så vil de da ha tilbakevirkende kraft og du vil bli EBD. Dessverre mister du ett par måneder som EBD, men etter min mening vil likevel fordelene oppveie for dette. Ikke minst softlanding til EBG er gull (!) verdt for meg.
   
 4. TomF66

  TomF66 Senior Medlem

  Innlegg:
  670
  Likes mottatt:
  518
  Bonuspoeng:
  93
  Nå tror jeg ikke du merker noen vesentlig forskjell på Gold og Diamond (hvis du er Gold i dag da...).... så om det er 10 eller 12 måneder ville jeg ikke ligget våken om natten og tenkt på :)
   
  Asbjorto liker dette
 5. Are

  Are EBD - Eurobonusekspert? InsideFlyer Ambassadør

  Innlegg:
  9,384
  Likes mottatt:
  10,494
  Bonuspoeng:
  113
  Du merker da virkelig forskjell på om du du blir EBD før eller etter opptjeninga.
  Du kan jo gi bort et gullkort ekstra om du får det før perioden er over..
   

Del denne siden