Favoritthotell?

Tråd i 'InsideFlyer Lounge' startet av Ragna Rekkverk, 11. aug 2017.

Tags:
 1. Ragna Rekkverk

  Ragna Rekkverk Medlem

  Innlegg:
  205
  Likes mottatt:
  292
  Bonuspoeng:
  63
  Jeg går gjerne litt mot strømmen her inne, men for meg er hotellopplevelsen mye verdt (kanskje mer enn flyturen) når jeg skal på tur.

  Lurte derfor på følgende:
  Hva er ditt favoritthotell og hvorfor?
   
  FFlyer and Anita like this.
 2. Anita

  Anita Medlem

  Innlegg:
  209
  Likes mottatt:
  237
  Bonuspoeng:
  43
  vanskelig å nevne ett, men vi har falt for hotellene til Kimpton. Jeg er nok like gira på å få se flest Kimpton hoteller på samme måte som mange ønsker å fly forskjellige flytyper;)
   
  Ragna Rekkverk liker dette
 3. phileas

  phileas BAGold, AccorPlatinum, HHDiamond, Ch.Gold

  Innlegg:
  225
  Likes mottatt:
  355
  Bonuspoeng:
  63
  Det finnes et hav av flotte hoteller. Mandarin Oriental i Bangkok er en pærle av et hotell. Perfekt beliggenhet ved elven. Selv om hotellet er bygd ut flere ganger har det beholdt litt av kolonistilen. Noe av det fineste med å bo der er det å slappe av med en bok og drink ved hotellets legendariske bibliotekbar. Conrad i Tokyo er også et av de fineste hotellene jeg har bodd på. I Europa syntes jeg Waldorf i Berlin er svær bra. Ikke lett å prioritere de beste hoteller. Skal en på en lengre ferie så er jeg enig at det er bedre å putte noen ekstra kroner på hotell enn fly.
   
  Henrik, FFlyer, Edvard and 1 other person like this.
 4. ccurrahee

  ccurrahee Ut å fly!

  Innlegg:
  1,608
  Likes mottatt:
  3,593
  Bonuspoeng:
  113
  http://www.piecehostel.com/sanjo/en/
  Plassering, pris og arkitektur legger grunnlaget. En kul kaffe sjappe/ bar i kjelleren og det beste frokostrommet / loungen jeg har vært i noen gang. Helt supre kunnskapsrike ansatte i resepsjonen som kan gi god og oppdatert informasjon.
  Og generelt god stemning. Dette er jo i helt andre enden av luksushotellene. Men duverden som de leverer.


  http://www.pajamaskohchang.com
  Bygg og plassering er helt gjennomsnitlig. Men fordi de ansatte dag på dag klarer å lever god veldig god mat og stemning i fellesområdene, blir det spesielt.
   
 5. nissen

  nissen Medlem

  Innlegg:
  172
  Likes mottatt:
  193
  Bonuspoeng:
  43
  http://www.tortiliscamps.com/

  Serengetti Tortillis Camp. Må være beste plassen jeg har overnattet. Stjernehimmel. Ville dyr rett utenfor. Løver som brøler om natten.
   
 6. Edvard

  Edvard 一期一会

  Innlegg:
  1,826
  Likes mottatt:
  3,690
  Bonuspoeng:
  113
  Fawlty Towers.

  [​IMG]
   
  RescueMe, Brunello, mathiasfe and 6 others like this.
 7. Kimpe

  Kimpe Medlem

  Innlegg:
  84
  Likes mottatt:
  124
  Bonuspoeng:
  33
  Liker selv å bo godt når jeg reiser, en stor del av opplevelsen det, særlig når man skal bo noen dager.

  Blir Shangri-La i Horizon Club Suite i Dubai i 5 netter i oktober, og skal også ha 3 netter på Ritz-Carlton i Hong Kong på nyåret her. (Bucketlist) Artig å prøve litt forskjellig!

  Mye bra hoteller rundt omkring, bare å se litt etter tips på forum som dette, så får du mye hjelp!
   
 8. RoadKing

  RoadKing Veteran

  Innlegg:
  6,739
  Likes mottatt:
  7,677
  Bonuspoeng:
  113
  Vet ikke om jeg egentlig har noen superfavoritt av hotel. Men jeg syns dette er digg på sommeren, da det er stor sjangs for å få hele hotellet mutters alene (pga varmen. Dag temp opp mot 40 grader)
  http://www.thepalmsatindianhead.com/
   
 9. TigerTravel

  TigerTravel Aktivt Medlem

  Innlegg:
  276
  Likes mottatt:
  969
  Bonuspoeng:
  93
  Hadde et fantastisk oppholde her http://www.coquillade.fr/. Ligger nord for Aix-en-Provence, en liten kjøretur fra Montpellier eller Marseille. Et deilig hotell & spa, men ikke veldig imponert over restauranten.
   
 10. Sooninson

  Sooninson Medlem

  Innlegg:
  125
  Likes mottatt:
  180
  Bonuspoeng:
  43
  Jeg liker å kjøre cabrioleten i den vakre og dramatiske vestlandsnaturen. Sogn og Fjordane er etter hvert blitt favorittfylket. Det finnes mange flotte og særpregede hotell i regionen, men favoritten er Walaker hotell i Solvorn. www.walaker.com. Ligger vakkert til ved Sognefjorden og er så langt unna sterile kjedehotell det er mulig å komme. Det er rom 20 eller 23 i hovedhuset som gjelder.
   
  TigerTravel, afirm, Henrik and 3 others like this.
 11. TJT

  TJT Medlem

  Innlegg:
  75
  Likes mottatt:
  112
  Bonuspoeng:
  33
  Bodd i sørlige Afrika lenge så blitt en del safarier, men ingenting slår Sabi Sabi lodge....

  http://www.sabisabi.com/
   
  Henrik and Brunello like this.
 12. Brunello

  Brunello A heart's a heavy burden

  Innlegg:
  733
  Likes mottatt:
  1,314
  Bonuspoeng:
  93
  Vanskelig å si, et hotellopphold er avhengig av så mye, for at det ikke bare skal bli ett i mengden. Det er ikke nødvendigvis de flotteste hotellene jeg husker best, men det er jo gjerne noen man vender tilbake til. Ofte vil beliggenheten avgjøre, slik som med Radisson Mercer Street (som egentlig er hinsides hva jeg vanligvis har råd til, ikke fordi det på noen måte er oppsiktsvekkende luksuriøst, men nettopp på grunn av plasseringen), eller The Rembrandt, som også ligger bra til, men som i tillegg har en veldig trivelig atmosfære, med dype skinnstoler og en stor peis man kan tilbringe kvelden foran, gjerne supplert med en tørr Sherry og en god bok. Rett ved Harrods, og tvers overfor V&A museum.

  I Berlin er det gjerne Hotel Palace jeg liker å ta inn på. Igjen er beliggenheten bra, men de har en lounge som er veldig ok, og som det ofte er mulig å oppgradere seg til, for en rimelig penge.

  Og skulle jeg vende tilbake til Barcelona, noe jeg sikkert kommer til å gjøre, så skal det mye til at jeg ikke tar inn på trestjerners Hotel Gaudi. Veldig trivelig, og med en hyggelig takterrasse hvor man ser rett ned på taket av Palau Guell. Dessuten femti meter unna La Rambla, og (viktigere) 200 meter unna banen.

  Ellers er det så mange hoteller jeg ennå ikke har bodd på, at jeg blir helt matt ved tanken. Rett og slett ikke sikker på at jeg rekker over alle...

  IMG_1249.JPG
   
  Chrisbgg liker dette
 13. holmen

  holmen "Ung" og "lovende"

  Innlegg:
  3,193
  Likes mottatt:
  4,335
  Bonuspoeng:
  113
  Alt for mange å velge mellom!
  Jeg har kommet over alderen hvor pris er det viktigste er pris. Komfort er mye viktigere, og tiden da hotell kun var en seng for overnatting er også over. Vi liker å benytte oss av fasilitetene hotellene tilbyr.

  Et par hoteller som kommer høyt opp på lista:
  Walaker hotell i Solvorn (allerede nevnt over her). Svigerfamilien min har vært stamgjester i ca 100 år, og servicen som følger med er enestående. Hotellet i seg selv er flott, beliggenheten er enestående, og maten er topp!
  Raffles i Singapore. Fantastisk service og historien sitter i veggene.
  Ritz Carlton Berlin. Flotte rom, finfin beliggenhet, og veldig gode (og fantasifulle) drinker i baren trekker opp.
   
  afirm, Henrik and Sooninson like this.

Del denne siden