Gitar som håndbagasje fra BOS...

Tråd i 'SAS EuroBonus' startet av RoadAhead, 18. juli 2019.

 1. RoadAhead

  RoadAhead Medlem

  Innlegg:
  176
  Likes mottatt:
  327
  Bonuspoeng:
  63
  Eldstemann har en klassisk kassegitar som helst skal hjem fra USA noenlunde hel. Noen som har hatt suksess med å overtale checkin/gate agents med å få ta slikt med ombord som håndbagasje på SAS longhaul? På websidene står det at musikkinstrumenter også må holde seg innen vanlige dimensjoner for håndbagasje men det blir jo vanskelig her...

  Alternativet blir å kjøpe TSA godkjent hardcase men det blir litt overkill for en ikke-veldig-dyr gitar som nok ikke skal ut å reise igjen.
   
 2. tstone

  tstone Nytt Medlem

  Innlegg:
  20
  Likes mottatt:
  45
  Bonuspoeng:
  13
  Jeg har hatt med en stålstrengsgitar i hardcase fra SYD til OSL via SIN med QF. Vær, om mulig, blant de første som boarder. Smil, vær høflig og spør pent om den kan få plass i et frakkeskap e.l. Hvis ikke legger du den i overhead, den får plass der.

  Nå skal det sies at jeg ikke akkurat viste den fram i innsjekk, så de ble litt overrasket i gate. De ringte inn til flyet, og purser sa tydeligvis ok.
   
  Last edited: 18. juli 2019
 3. RoadAhead

  RoadAhead Medlem

  Innlegg:
  176
  Likes mottatt:
  327
  Bonuspoeng:
  63
  Takk. Vi er en gjeng EBD/EBG så tidlig på flyet blir det...
   
  tstone liker dette
 4. tstone

  tstone Nytt Medlem

  Innlegg:
  20
  Likes mottatt:
  45
  Bonuspoeng:
  13
  Hvis dere må sjekke den inn: sjekk noen youtube-filmer om hvordan en gitar bør pakkes. Det svakeste punktet er mellom hodet der stemmeskruene sitter og der halsen begynner. Hvis den ligger i en kasse må dere støtte hodet godt, brett feks en t-skjorte og legg øverst i kassa der hodet er.
   

Del denne siden