God mandag morgen!

Tråd i 'InsideFlyer Lounge' startet av EB, 27. okt 2014.

 1. EB

  EB Forum Kaptein

  Innlegg:
  753
  Likes mottatt:
  434
  Bonuspoeng:
  63
  God morgen fra hovedstaden. Huset står fortsatt tross heftig vind i løpetid natten. Kontor og trening står på programmet denne mandagen. Ha en fin start på uken:)
   
 2. Darkcho

  Darkcho Veteran

  Innlegg:
  2,151
  Likes mottatt:
  2,942
  Bonuspoeng:
  113
  Guten morgen. 3 uke på rad med konferanser/kurs/møter. Denne gang er det Rica Gardermoen som står for tur, noen som har erfaringer med dette? Ingen status hos Rica, så det kan bli en kjedelig affære etter upgrade på upgrade hos Club Carlson :)

  Bolaget til Oslo om ikke alt for lenge, ha en fin dag!
   
 3. SASDC8

  SASDC8 Senior Medlem

  Innlegg:
  1,373
  Likes mottatt:
  1,505
  Bonuspoeng:
  113
  God morgen fra Bodø. Skikkelig høstvær ute med regn og litt vind. Nydelig kontorvær med andre ord :)

  Ha en super mandag!
   
 4. Bizflyer

  Bizflyer Veteran

  Innlegg:
  3,791
  Likes mottatt:
  2,922
  Bonuspoeng:
  113
  Go mandag fra det Sørlandske!

  Vått og grått ute, og jeg fikk en stressa start på dagen. Nå er det bare å pakke og komme seg av gårde.
  Her skal man til Sandefjord med bil, og deretter til Sverige med båt.

  God uke ønskes!
   
 5. PCR

  PCR Senior Medlem

  Innlegg:
  556
  Likes mottatt:
  665
  Bonuspoeng:
  93
  God morgon från bolaget,

  Nog att stå i under dagen. Ha en toppen veckan allihopa!
   
 6. Fnate

  Fnate Halvstudert Røver

  Innlegg:
  3,554
  Likes mottatt:
  6,518
  Bonuspoeng:
  183
  God morgen fra toget. Tror jeg har avslørt at Boston folk må være noen av de større lokalpatriotene i Unaiten. Ingen klesplagg har fikset meg mer småprat enn Red Sox capsen min. Over alt stopper folk.

  I går dumpet den søte jenta ned ved siden av meg i loungen, skålte og syntes det var så hyggelig å treffe en Amerikaner igjen (Det er jo så få av dem).

  So be warned - Don't wear it unless you mean it.

  Ha en drita fjong dag. Jeg skal lunche på Theatercafeen, så blæææææææ :)
   
  SASDC8 liker dette
 7. Cecilie

  Cecilie Se! Jeg sitter i en flymotor.

  Innlegg:
  2,188
  Likes mottatt:
  2,370
  Bonuspoeng:
  113
  Mandag, mandag, mandag....

  Litt vind i Bodø, ja..... Det var liten storm i kastene her tidligere. :p

  Morn fra universitetet. Full dag her i dag pluss møter. Bare å komme i gang!
   
  PCR, Fnate and SASDC8 like this.
 8. Ruby

  Ruby Super-veteran

  Innlegg:
  1,524
  Likes mottatt:
  1,656
  Bonuspoeng:
  113
  God mandag fra Sola. På jobb er oppgradering av IT systemene ferdig ut rullet og jeg skulle ta fatt på jobben med å skrive reiseregninger og arbeidstidsregnskap for siste to uker. Det er det tydeligvis flere tusen andre som tenkte samme tanken, så jeg utsetter det til senere i uken.
  Nå blir det ut å handle inn varer og forberede jobb i Bergen på onsdag for jeg skal på kurs i regi av helsevesenet klokken 12:00

  Ha en strålende dag folkens :)
   
 9. Henshaw

  Henshaw ID Traveller (ish)

  Innlegg:
  265
  Likes mottatt:
  171
  Bonuspoeng:
  43
  Bli spurt om legitimasjon ved 25 er da ingenting, har selv spurt et par stykker om legitimasjon for å kjøpe øl som har vært nærmere 30 i alder.
  Ellers morn fra Oslo. Fant ut at det egentlig ikke er noe jeg burde/skulle ha gjort idag så det er jo greit. Også fint at det er litt mer trivelig å bevege seg ute enn hva det har vært siste uka.
   
 10. Kjakan

  Kjakan Let There Be Dragons!

  Innlegg:
  1,235
  Likes mottatt:
  949
  Bonuspoeng:
  113
  God formiddag fra Oslo. Trøtt som en strømpe etter guttetur til Lyon i helgen, og med kveldslanding rett før midnatt. Opp kl. seks i dag gjør noe med kroppen etter en sånn helg. Så da håper jeg det blir litt søvn på en bråkemaskin til Riga i kveld (les: propellfly), før loppekassa inntas på Radisson Blu Latvija igjen.

  Bagasjen ble forøvrig forsinket da vi hadde mellomlanding i Frankfurt på fredag, det var tåke og forsinkelser fra Gardermoen og tight connection videre til Lyon. Tusen takk til @Henning for nyttig artikkel om forsinket bagasje så vi fikk shoppet iherdig på Printemps og Massimo Dutti for helgens uteliv!
   
  Fnate and Henning like this.
 11. tommy777

  tommy777 Founder

  Innlegg:
  4,758
  Likes mottatt:
  6,444
  Bonuspoeng:
  183
  Det eneste du får fra meg dersom jeg ser en Redsox caps er en midt på kjeften ;)

  God morgen fra Chicago! Her er sommeren tilbake med 23 varmegrader. Litt skyer, men det meldte regnet ser ut til å holde seg unna.

  Istedetfor å sitte på kjipklasse over atlanteren, har man en produktiv mandag. Hjemmekontor to dager før dagstur til Vegas på onsdag og round the world som starter på torsdag, første stop Tokyo!

  Ha en fin uke!
   
  Flight Cancelled liker dette
 12. Finn Erik Edvardsen

  Finn Erik Edvardsen Medlem

  Innlegg:
  237
  Likes mottatt:
  202
  Bonuspoeng:
  43
  God morgen fra Bainbridge - rimelig vel blaast her ogsaa, vi mistet ikke stroemmen i denne stormen, men det ble litt kreativ omkjoering med flere veier stengt pga. "tre over veien". Haaper aa foelge Tommy's eksempel med aa unngaa en Honolulu tur i morgen, heller hjemmekontor enn 7 timer i luften. Heldigvis svaert god kombinasjon av bra med Miles paa konto og plenty med Bonus Seter - saa "siste liten(tm)" gaar svaert greit (det er bare paa Flyprat at det er umulig:p) Ha en fin dag
   
  tommy777 liker dette
 13. Twin Otter

  Twin Otter Airport Collector

  Innlegg:
  193
  Likes mottatt:
  72
  Bonuspoeng:
  28
  Leg?

  Var innom Walmart et sted i California en dag for ikke så lenge siden. Vi hadde vært på tur en stund og jeg hadde gått tom for sigaretter. Så her var det en fin anledning til å få tilfredstilt røyesuget. Walmart er svært. Mange kasser. Men kun en kasse hvor det var mulig å få kjøpt sigaretter. Snodig tenkte jeg. Foran meg i køen stod det tre familiekjerringer med tre stappfulle handlevogner som skulle ekspederes. SIden vi hadde det litt travelt med å komme oss videre gav jeg opp. Helt til jeg kom ut døra og traff de andre. Andre sjåføren hadde rota vekk nøklene til leiebilen. De var sporløst borte!

  (digresjon) Fint å få utlevert to sett med nøkler til bilen. Men hvorfor er de festet sammen med en mekanikk/kjede som ikke kunne åpnes slik at nøklene kunne fordeles??? Huh??? (Digresjon slutt).

  Så da måtte vi lete litt gitt og vi ble mer og mer svette i trøya. Stakkaren som hadde lagt de fra seg i nærheten av "apoteket" var nok mest stressa. Innimellom letinga fant jeg ut at jeg skulle gi det et nytt forsøk å kjøpe røyk. denne gangen var det mindre kø i røykekassa. Så like etter ble det min tur. Og i en alder av 31 år og 355 dager ble jeg etterspurt legitemasjon i kassa på Walmart, et sted i California. Huuuuh?

  Av en eller annen grunn må personer under 40 forevise leg skal de få kjøpt tobakk hos Walmart. Jeg tok frem førerkortet mitt og tenkte "nada problemos". Men mitt norske førerkort var ikke godkjent som leg hos Walmart i California. Makan til firkanta byråkratisk opplegg.

  Nøklene til bilen kom heldigvis til rette. Ellers hadde vi antagelig stått der enda.

  God kveld fra Forus. Blir en kort arbeidsuke her siden man har tatt fri i helga som kommer. Da blir det London og jammen skal jeg ikke teste ut en ny flyplass også;)
   
  Fnate and tommy777 like this.
 14. Henshaw

  Henshaw ID Traveller (ish)

  Innlegg:
  265
  Likes mottatt:
  171
  Bonuspoeng:
  43
  Har brukt norsk førerkort for å kjøpe alkoholer i USA i en alder av 21 uten problemer
   
 15. Twin Otter

  Twin Otter Airport Collector

  Innlegg:
  193
  Likes mottatt:
  72
  Bonuspoeng:
  28
  Ja, jeg tror dette må være noe Walmart-tøys. Forøvrig lå jo passet mitt på hotellet. Hvis ikke kunne jeg jo veivet med det.
   
 16. Travellingalf

  Travellingalf Ut på tur - aldri sur InsideFlyer Ambassadør

  Innlegg:
  5,104
  Likes mottatt:
  8,332
  Bonuspoeng:
  293
  Mitt inntrykk er at det er veldig stor forskjell mellom de forskjellige statene (og tildels også byene) i USA hvor strenge de er med legitimasjon? Var i Las Vegas for noen år siden sammen med en kompis og da krevde de pass uansett. Norsk førerkort kunne vi bare la ligge igjen på hotellet, for det var ikke noen som godtok. Og dette var selv om vi begge var rundt 35.
  I Tampa i Florida på jobb for en del år siden opplevde jeg og en kollega (han var da rundt 40 og jeg ca 30) at begge ble avkrevd leg selv i hotellbaren der vi bodde. Og begge to måtte fint rusle opp på rommet for å hente passa våre, for noe annet ville de ikke akseptere.

  Mens i år i New York og i Montauk, i fjor i California (SF) og på Maui (Hawaii) så var det sjelden de spurte meg om leg i det hele tatt og viss det var aktuelt så gikk det fint med norsk førerkort. Måtte riktignok ofte vise de hvor fødselsdatoen var skrevet, men akseptert ble det stort sett uansett. Mens på O'ahu og spesielt i Honolulu så var det samme strikse innstillgen til leg og da var ikke norsk førerkort bra nok.

  Sannelig ikke bare bare å være på tur! ;)
   
  Fnate liker dette

Del denne siden