God stormfast onsdag!

Tråd i 'Bonusfeber Lounge' startet av GinTonic, 16. juli 2014.

 1. GinTonic

  GinTonic Senior Medlem

  Innlegg:
  796
  Likes mottatt:
  660
  Bonuspoeng:
  93
  God morgen fra Radisson Blu Cebu!

  Jeg var så fornøyd at jeg gnidde meg i hendene da vi i går tok av fra Boracay og gikk klar av tyfonen Glenda med bare noen få timer. Lite visste jeg at karma var ute for å ta meg, og da vi ankom Cebu var alle båtene ut til Bohol blitt kansellert. Så da var det lite annet å gjøre da enn å brenne litt poæng og ta inn på luksushotæll. Hoi!
   
  SASDC8 liker dette
 2. EB

  EB Forum Kaptein

  Innlegg:
  753
  Likes mottatt:
  431
  Bonuspoeng:
  63
  Guten Morgen aus Munchen. Bor på et knallfint og kjedefritt hotel - kommer beskrivelse senere. Nå skal vi hente leiebiler hos Avis før vi kjører mot Lago di Como.
   
  Darkcho liker dette
 3. Ruby

  Ruby Tomleskolt

  Innlegg:
  1,472
  Likes mottatt:
  1,227
  Bonuspoeng:
  113
  God morgen fra Sola, etter en værmessig litt dårlig dag i går, er solen nå tilbake. Prosjektet jeg har styrt med på hjemmebane nærmer seg slutten og det er siste dag på jobb før ferie. Så da er det bare å nyte noen late dager hjemme før ferden går mot Asia på søndag.
   
 4. SASDC8

  SASDC8 Senior Medlem

  Innlegg:
  1,329
  Likes mottatt:
  1,151
  Bonuspoeng:
  113
  God morgen fra Bodø.
  Endelig kom regnet etter sammenhengende 14 dager med godt over 20 grader, så regndansen til de lokale bøndene ser ut til å ha virket. Perfekt kontorvær, så i dag blir det en langdag på jobben for å ta unna alt det tapte de siste ukene.

  Ha en super dag!
   
  PCR liker dette
 5. Roberto

  Roberto co-founder

  Innlegg:
  190
  Likes mottatt:
  180
  Bonuspoeng:
  43
  Gledelig morgen fra Oslo sentrum! I dag er det en relativt rolig jobbdag som venter, før jeg skal i Bonusfeber-møte med @Henning etterfulgt av Bonusfeber-tennis. Det er for øvrig bare å melde seg på de som vil spille tennis med oss! Gratis tilgang på bane ved Grefsen tennisklubb er det bare Bonusfeber som kan tilby :)
   
  PCR, Henning and Joachim like this.
 6. PCR

  PCR Senior Medlem

  Innlegg:
  556
  Likes mottatt:
  664
  Bonuspoeng:
  93
  48 timmar till ferie and I NEEEEEED IT!
   
 7. tommy777

  tommy777 founder Offisiell Representant Admin

  Innlegg:
  4,745
  Likes mottatt:
  6,368
  Bonuspoeng:
  113
  God eftan fra Senatorloungen i Frankfurt.

  Herlige møter med Hansen i dag, nå videre til sandkassemøter og smørrebrød.

  Ha en fin en!
   
 8. Ida

  Ida Spoiler mixer

  Innlegg:
  3,422
  Likes mottatt:
  2,886
  Bonuspoeng:
  113
  Er det torsdag? wtf... where did time go?! Herlig dag i gruva i natt, å få se solnedgang og soloppgang i ett arbeidsskift, 20 grader stabilt gjennom natta, monstermygg og knott som biter seg gjennom buksa og sokkene og har gitt meg røde ringer rundt anklene, mens jeg fikser linja vår i transportmiddel arctic truck.... Det er så artig førr ungan :) Elsker jobben min!

  Tiden tikker og går mot min første OneWorld-flytur (omg, jeg er utro mot *A :eek:) - Finnair. Innenriks Finland. Det blir interessant. Allerede fått mail fra Finnair "Your journey is getting closer, dont forget to tailor your trip! You can buy a seat, extra baggage or insurances". Herlig :)
   
 9. Henshaw

  Henshaw ID Traveller (ish)

  Innlegg:
  266
  Likes mottatt:
  169
  Bonuspoeng:
  43
  God formiddag fra Cusco.
  Vært nede hos turoperatøren og kvittet meg med en respektabel bunke USD, samt fått litt info, så nå er man klar for Inca Trail imorgen, satser på at det blir kanon.
  Har ellers gjort noe så kjedelig som å betale regninger, må jo til selv om man ikke akkurat bruker boligen så mye i juli... Jakte noe lunch snart tenker jeg
   

Del denne siden