Hjelp! Forvirret! Bonusreise til Asia i oktober :)

Tråd i 'Velkommen nye medlemmer!' startet av tonek, 22. juni 2018.

 1. tonek

  tonek Nytt Medlem

  Innlegg:
  1
  Likes mottatt:
  0
  Bonuspoeng:
  1
  Hei! Er helt ny her og ganske grønn. Håper noen orker å gi et lite tips :) Jeg har en Amex Companion ticket som må brukes i løpet av 2018..Vi er to stk som reiser, tenkte periode oktober/November (fleksible), 2-3 uker. Vil gjerne til Bali. Har 230 000 Eurobonuspoeng. Har søkt litt på united.com og funnet reiser med SAS og Thai. Vil helst reise med business/first, selv om jeg skjønner at first class er vanskelig å få tak i.
  Supertakknemlig for innspill!
   
 2. Markal

  Markal Aktivt Medlem

  Innlegg:
  416
  Likes mottatt:
  397
  Bonuspoeng:
  63
  Med CT så koster det for to personer 140k for business og 180k for first til Bali. Du har med andre ord mer enn nok poeng.

  Som du allerede har gjort så søker du på united. Med eurobonus kan vi booke det som heter business Saver award og first Saver award. Når du har funnet en rute du er fornøyd med så ringer du til Tallinn (CT-telefonen).

  Virker å være mye tilgjengelig i business med Thai. First må du sikkert lete litt mer etter, men kan sikkert finnes noe.
   
 3. Upsaker

  Upsaker Veteran InsideFlyer Skribent

  Innlegg:
  3,821
  Likes mottatt:
  7,209
  Bonuspoeng:
  113
  Hei og velkommen. Du er jo godt i gang med å søke på united.com etter ledige seter og det bør være fullt mulig i både business og first i løpet av de to månedene når dere er så fleksible. Raskeste vei er OSL-BKK-DPS (med Thai), men den finnes "bare" i business. Beste rute i first er OSL-CPH-SIN-DPS (med Singapore Airlines), men den må du ringe Tallinn for å finne tilgjengelighet på. Ellers kan du fly OSL-FRA/MUC-BKK-DPS med THAI hvor du for first på langruten. De flyr med first til flere byer i Europa, du finner hele listen her.
   
 4. Gullars

  Gullars Veteran

  Innlegg:
  1,686
  Likes mottatt:
  2,151
  Bonuspoeng:
  113
  Selvsagt skal dere gå for F! ;)

  Om man legger til grunn at F4 på expertflyer betyr ledig på SQ F CPH-SIN, er det temmelig renset for alternativer der i okt/nov, med unntak av en mulig retur 24/11. Jeg ville dermed forsøkt meg på denne på hjemreisen, altså følgende retur den 24/11:
  SQ C DPS-SIN (SQ939, SQ943 eller SQ947 - alle har ledighet!)
  SQ F SIN-CPH (har antakelig to ledige)
  Å komme dere hjem fra CPH hjelper nok Tallinn til med :)

  Du kan da gå for TG F på utreisen. Oktober virker også - med noen unntak, spesielt fra LHR - litt vrien med TG F, men det åpner seg litt i november der utreise fra CDG synes å ha tilgjengelighet alle dager mellom 31/10 og 9/11 på TG F. LHR-BKK har tilgjengelighet 3. og 7. nov. FRA-BKK har tilgjengelighet 11/11. TG C BKK-DPS synes å ha tilgjengelighet tilnærmet hver eneste dag i den aktuelle perioden :)

  Så om dere vil ha 2-3 uker og får returen den 24/11 er det vel bare å plukke den datoen som passer best for utreisen. Det er vel normalt sett enklere å komme seg til FRA eller LHR enn CDG, men akkurat det finner du nok ut av :)

  Lykke til med turen!
   
  Flyvefisken liker dette

Del denne siden