How flying seriously messes with your mind

Tråd i 'InsideFlyer Lounge' startet av TigerTravel, 18. okt 2017.

 1. TigerTravel

  TigerTravel Aktivt Medlem

  Innlegg:
  298
  Likes mottatt:
  1,002
  Bonuspoeng:
  93
 2. RoadKing

  RoadKing Veteran

  Innlegg:
  6,873
  Likes mottatt:
  7,934
  Bonuspoeng:
  113
  Nåja... tenker det at man blir mer emosjonell og dermed gråter lettere, like gjerne kan skyldes alkoholinntak. Det henvises jo også i artikkelen til at kabintrykk, luftfuktighet og oksygen nivå gjør at alkohol får raskere effekt.

  Så, personlig tror jeg det er alkoholen. Men, antagelig, finansinstitusjonen/myndighetene som finansierte studien ville nok ikke finne studien meningsløs nok hvis man hadde søkt å påvise at alkohol var årsaken. Meningsløsheten med å forske på hyppigheten og forekomsten av tåreperser ombord på fly bør nok ha en sær fremmedspråklig sammenheng for å kunne finansieres :).
   
  Eddie47 and TigerTravel like this.
 3. ccurrahee

  ccurrahee Og fly med din glede og barnlige lyst....

  Innlegg:
  1,773
  Likes mottatt:
  4,258
  Bonuspoeng:
  113
  Jeg tror nok @RoadKing har rett i at alkoholinntak er en sterk faktor på mange typer emosjonell oppførsel eller reaksjon på folk som er ute og flyr.

  Problemet med mange av studiene som det henvises til ( hvis forskningen i hele tatt er god noe jeg ikke aner) er jo at de ikke klarer å vurdere alle faktorer som fører til emosjonelle reaksjoner.

  Men nå er det et faktum at folk oppfører seg dumt/upassende/farlig på fly med jevne mellomrom. Og hvis forskning kunne funnet en enkel eller et sett med faktorer som i svært stor grad utløser oppførselen kunne en gått videre og sett på om det er mulig å forandre litt på flyopplevelsen, feks trykksetting av et fly, for å unngå. 1: at folk får bananas 2: spare penger for flyselskapene. Og da blir jo forskningen plutselig både viktig og relevant.
   
  Eddie47, RoadKing and TigerTravel like this.
 4. Eddie47

  Eddie47 1D

  Innlegg:
  3,275
  Likes mottatt:
  10,511
  Bonuspoeng:
  113
  Er det noe rart vi drikker?
   
  anders82, Wiolenze and RoadKing like this.

Del denne siden