Hvordan samle eurobonuspoeng i hverdagen?

Tråd i 'SAS EuroBonus' startet av Zapmi, 15. okt 2019.

 1. Zapmi

  Zapmi Nytt Medlem

  Innlegg:
  1
  Likes mottatt:
  1
  Bonuspoeng:
  1
  Hei!

  Jeg og forloveden satt å snakket om at vi burde jo gjøre slik at mest mulig av det vi bruker penger på blir omgjort til eurobonuspoeng om mulig slik at vi har mest mulig poeng før bryllupsreisen skal bestilles. Jeg er -helt- blank på hvordan jeg skal gjøre dette og etter å ha sett litt på dette forumet så skjønner jeg at jeg ikke forstår noe her heller..

  Er det noen som har en "guide" eller tips til hva vi burde gjøre for å få mest mulig eurobonus per kr brukt på alt vi handler på butikk og nett?
  Beklager om jeg skriver på feil plass, kan slette tråden om den ikke passer her..

  Mvh
  Zapmi
   
  Techsalsa liker dette
 2. cooolcatz

  cooolcatz Medlem

  Innlegg:
  126
  Likes mottatt:
  268
  Bonuspoeng:
  63
 3. Techsalsa

  Techsalsa Medlem

  Innlegg:
  72
  Likes mottatt:
  23
  Bonuspoeng:
  8
  Jeg er også veldig ny på dette, takk for ditt innlegg! :) Jeg har nettopp lagt inn mitt AMEX kort i Paypal og betalt PC skjerm etc, sen la jeg det inn på trumf også, slik at jeg benytter meg av det når jeg handler på KIWI og sen vurderer jeg å kjøpe gavekort på Kiwi på torsdag (vet ikke om det blir trippel trumf på det men??)

  Vet ikke om man fortsatt kan betale regninger via en app, tror det ble slutt med det? Usikkert! :)

  Tar gjerne alle tips jeg kan få. Fersk på dette :)
  Pleier ikke å reise så mye med jobben, så flyr ikke alltid SAS på privaten (oftest veldig dyrt) men når jeg reiser langt privat så blir det en under STAR ALLIANCE :)
   
 4. Xaantiam

  Xaantiam EB n00b

  Innlegg:
  360
  Likes mottatt:
  251
  Bonuspoeng:
  63
  1. Bestill SAS MC Premium og Pointearner til fruen. Koster noen kroner, men er verdt det. Les om kortet og mulighetene. Begynn å tenk på langweekendtur til New York i Business med kona.

  2. Bli med i Trumf hvis du ikke allerede er det, begynne å handle all mat på Kiwi. Bli med i Kiwi pluss eller hva det heter. Legg om til et sunnere kosthold med mye frukt, bær og grønnsaker, og ikke minst fersk fisk. Det vises igjen på Trumfen. Gå ned noen kilo, og skift ut garderoben (se pkt. 3). Husk å trekke blått Trumfkort før du betaler handlekurven med SAS MC. Følg med når det er Trippeltrumf, og fyll opp med varer som det går jevnlig og med god lagringsmuligheter (dopapir, mel, sukker, oppvasktabletter etc). NB! Husk å sette opp automatisk overføring av Trumf til Eurobonus, du får da 13 EB per Trumfkrone vs 10 EB per Trumfkrone med engangsoverføring.

  3. Lær deg om Viatrumf og handle alt av reiser, klær, linser, etc etc etc via den portalen. Bare husk å ikke se deg blind på hva du får i Trumf, produktet kan være billigere en annen plass. Bli familens reisebyrå. Bestill hotell for svigermor til Kypros, og inviter slekt og venner på ferietur til Danmark. Tilby deg å ordne alt bestilling av gedigent feriehus til minst 30-40K for en uke. Det er selvfølgelig best å fly alle til Danmark med SAS (ekstra EB når du betaler flybilett med SAS MC). Hver familie må da selvfølgelig ha hver sin leiebil fra Hertz (eller Avis) som du bestiller.

  4. Vurder SAS AmEx for mulighet til CT bilett. Dersom du anskaffer deg SAS AmEx Elite, bytt ut SAS MC kortet (15/100 EB) med SAS AmEx Elite (20/100 EB) når du handler på Kiwi. Begynn å drøm om CT tur i F (første klasse) til Asia med fruen. Forsøk å betale mest mulig med AmEx. Dette er en vitenskap. Bestill ekstrakort til svigermor og andre i egen familie, slik at de kan betale med det på Kiwi. Send dem regning en gang i måneden. Gi dem også et trumfkort i samme slengen.. Du er nå virkelig bitt av basillen, vær forberedt på å bruke utallige timer på å finne ut hvordan du kan maksimere opptjeningen av EB. Det er lurt om fruen blir like mye bitt av basillen, ellers kan det gå ut over ekteskapet...

  5. Skaff deg Nordic Choice MC og Flying Blue MC og betal regninger med disse kortene i Payr. Ingen vist å la muligheten for noen poeng gå til spille. Vurder å bruke noen trumfkroner på Nordic Choice poeng for å raskt nå status.

  6. Vurder AmEx Platinum for hotellstatuser, loungetilgang og mulighet for konvertering av MR poeng til bl.a Hilton. Forhåpentligvis vil flere muligheter til overføring komme etterhvert. Drøm videre om CT tur i F til Maldivene med bruk av Hiltonpoeng på Conrad Rangali Island ($1000 per natt eller 380.000 Hilton poeng for 5 netter)..

  Punkt 4, 5 og 6 er for den viderekommende. Det viktigste i starten er 1, 2 og 3. Gratis alternativ til SAS MC kan være Shell MC.
   
  Last edited: 15. okt 2019
  Gullars, vippern, Sprinkle and 27 others like this.
 5. Maraug

  Maraug Bonusløvinne

  Innlegg:
  163
  Likes mottatt:
  153
  Bonuspoeng:
  43
  Fantastisk oppsummert xaantiam :D
   
 6. stekus

  stekus Aktivt Medlem

  Innlegg:
  286
  Likes mottatt:
  138
  Bonuspoeng:
  43
  Fin oppsummering, men det med leiebil kan ikke være riktig? Krever ikke leiebilselskapene at navnet på kortet er likt den som henter ut bilen? Man kan kun bestille leiebil til andre hvis man selv er med og henter ut bilen og setter dem opp som ekstra sjåfør. Det er i hvert fall min erfaring.
   
 7. drsyk

  drsyk Dr. Bonusnisse

  Innlegg:
  5,605
  Likes mottatt:
  14,120
  Bonuspoeng:
  293
  Jøss, er du tankeleser ;) Et nydelig utdrag fra Eurobonus håndboken:rolleyes:
   
  Skarven and Xaantiam like this.
 8. Xaantiam

  Xaantiam EB n00b

  Innlegg:
  360
  Likes mottatt:
  251
  Bonuspoeng:
  63
  Det kan godt være riktig det. Jeg leide bil som svigerfar i hovedsak skulle bruke, men den stod i mitt navn men begge som sjåfører.
   
 9. Techsalsa

  Techsalsa Medlem

  Innlegg:
  72
  Likes mottatt:
  23
  Bonuspoeng:
  8
  Hvordan gjør dere med fakturaer? Ingen som betaler i PAYR eller lignende lengre - er det ikke noe som fungerer? :( Takk!
   
 10. sunshine

  sunshine Senior Medlem

  Innlegg:
  505
  Likes mottatt:
  990
  Bonuspoeng:
  93
  Ingen mulighet i Payr for eurobonus. Mulig å betale regninger med kort fra KLM/Air Frane, slik at man får miles til flying blue.

  Noen butikker tillater å betale faktura direkte i butikk med diverse kort.
   
 11. stekus

  stekus Aktivt Medlem

  Innlegg:
  286
  Likes mottatt:
  138
  Bonuspoeng:
  43
  Hvis du har talkmore / ev bytt til talkmore så får du anledning til å betale mobilregningen med kort på sia dems. Hvis du finner ut at du vil bytte til dem kan jeg verve deg, da får du de to første månedene gratis (går da seff ut over poenginntjeningen men gratis e oxo fint) ;)
   
  tobbens liker dette
 12. tobbens

  tobbens Medlem

  Innlegg:
  100
  Likes mottatt:
  117
  Bonuspoeng:
  43
  Kan betale med Amex?
   
 13. Upsaker

  Upsaker Fastboende InsideFlyer Skribent

  Innlegg:
  5,752
  Likes mottatt:
  12,986
  Bonuspoeng:
  293
  Nei, bare Visa og Mastercard.
   
  stekus liker dette
 14. stekus

  stekus Aktivt Medlem

  Innlegg:
  286
  Likes mottatt:
  138
  Bonuspoeng:
  43
  Stemmer, dem tar dessverre ikke amex. Men man må jo ha MC premium for FP og der trenger man omsetting en gang i måneden. Da passer det godt å betale mobilregningen med det
   
 15. Kaare_Lars

  Kaare_Lars Medlem

  Innlegg:
  134
  Likes mottatt:
  371
  Bonuspoeng:
  63
  Husk også at flyturer med SAS/ Star gir EB poeng.
   
  TommyL, drsyk, holmen and 5 others like this.
 16. turbotobben

  turbotobben Nytt Medlem

  Innlegg:
  48
  Likes mottatt:
  31
  Bonuspoeng:
  18
  Elkjøp tar Paypal i nettbutikken så du kan betale med Amex via Paypal der.
   
 17. Travellingalf

  Travellingalf Ut på tur - aldri sur InsideFlyer Ambassadør

  Innlegg:
  5,252
  Likes mottatt:
  8,869
  Bonuspoeng:
  293
  Mange gode tips her. Og som nevnt over er det mange nettbutikker som ikke tar Amex, men som tar PayPal hvor du kan legge inn Amex-kortet ditt og dermed betale med det.
   
 18. Storbaba

  Storbaba Bitt av bonusbasiller..

  Innlegg:
  1,350
  Likes mottatt:
  1,191
  Bonuspoeng:
  113
  Elkjøpbutikker som ikke er franchise tar Amex i kassa...
   
  turbotobben liker dette
 19. Rikke

  Rikke Medlem

  Innlegg:
  67
  Likes mottatt:
  4
  Bonuspoeng:
  8
  Kan samboeren bestille kattematen gjennom vår viatrumf med sitt pointearnerkort? Får vi trumfpoengene da?
   
 20. Misterix

  Misterix Veteran

  Innlegg:
  3,755
  Likes mottatt:
  3,572
  Bonuspoeng:
  113
  Du får Trumf poeng så lenge du går igjennom ViaTrumf når du handler. Logg inn på ViaTrumf også velg ønsket butikk, man vil da bli videresendt til ønsket nettside.
   

Del denne siden