Hyggelige nyheter fra SAS og Norwegian

Tråd i 'Bonusfeber Lounge' startet av Travellingalf, 06. nov 2015.

 1. Travellingalf

  Travellingalf Ut på tur - aldri sur InsideFlyer Ambassadør

  Innlegg:
  4,092
  Likes mottatt:
  5,215
  Bonuspoeng:
  113
  Som en av de som jobber i den nå svært utsatte oljenæringen er det hyggelig å lese om SAS og Norwegian som skal ansette folk fremover. Kanskje ikke de helt store tallene, i alle fall ikke i Norge, men det er uansett kjekt at de begge utvider med nye fly, nye ruter og ansetter flere folk. Så får vi bare håpe at det blir plass til begge også i fremtiden!

  http://www.dn.no/bilder/livsstil/2015/11/06/1159/Luftfart/dette-krever-sas-av-kabinansatte
   
 2. Ida

  Ida Spoiler mixer

  Innlegg:
  3,422
  Likes mottatt:
  2,886
  Bonuspoeng:
  113
  Vel, du vet det kommer, men når du virkelig poengterer "som en av de som jobber i den svært utsatte oljenæringen" - så er det jo litt dumt å si at "SAS *og* Norwegian ansetter". SAS ansetter - som det står - faste ansatte og en ressurspool.

  Norwegian leier inn ansatte fra OSM Aviation (også kjent som "other shitty management" blandt de kontraktsansatte i Norwegian, herunder en av mine bestekompiser som er kontraktshorepilot hos Norwegian gjennom OSM). Det er veldig lite som er trivelig med å være ansatt i OSM, og det sier jeg av førstehåndsinformasjon fra noen som er ansatt i Høiby sin fagforeningsknuser-bedrift :p Hvis man med "jobb" mener hva som helst som betaler deg uten noen rettigheter eller fornuftige ansettelsesforhold, så tja.... Da er vel alt som kan stå og gå en bra ting. Men personlig har jeg ikke lyst at verden skal bli slik, og på vegne av mine venner - samt framtidige Idas arbeidshåp - synes jeg det er elendig at det er slike arbeidsforhold.

  Det er to stk stillinger som er fast ansettelse på Fornebu, av alt som ligger ute her, og de er relatert til opplæring og finans. De andre to er opplæring i forbindelse med Norwegians nye AOC i England "NUK" (Norwegian air UK):
  https://www.norwegian.no/om-norwegian/jobb-i-norwegian/ledigestillinger/
   
  Sooninson and braathens safe like this.
 3. peterfox

  peterfox EBD-QR GOLD- HH Diamond

  Innlegg:
  2,094
  Likes mottatt:
  2,115
  Bonuspoeng:
  113
  Helt klart et godt tegn, men nå skal det vel sies at en del av den eldre garde går av med pensjon. Dette er vel de som kom inn men Janne Carlzon var CEO, og har tatt sine 30-40 for bolaget...
  Positivt anyway,
  Regner kanskje med å se @Travellingalf - med knekkebrød og farris i vogna ;-)
  God helg,
   

Del denne siden