lounge hkg star gold

Tråd i 'Bonusfeber Lounge' startet av shyneno, 07. nov 2015.

 1. shyneno

  shyneno Senior Medlem InsideFlyer Ambassadør

  Innlegg:
  746
  Likes mottatt:
  313
  Bonuspoeng:
  63
  Hvilken lounge har man tilgang til og hvilken velger man som eurobonus gull på Hong Kong lufthavn?
   
 2. chrt

  chrt EBD men vurderer nå andre allianser...

  Innlegg:
  81
  Likes mottatt:
  106
  Bonuspoeng:
  33
  Jeg var der i morges med SAS på gate 35. Ble anbefalt Thai's lounge nær gate 40. United har også en, men ikke testet. OK, med litt "frokost" og "ordinært tilbud".
   
 3. Henrik

  Henrik Hellas-sympatisør

  Innlegg:
  732
  Likes mottatt:
  1,601
  Bonuspoeng:
  93
  United sin har bedre mat enn Thai sin, og er generelt ganske trivelig.
   
 4. peterfox

  peterfox EBD-QR GOLD- HH Diamond # www.peterfox.no Offisiell Representant

  Innlegg:
  2,042
  Likes mottatt:
  2,057
  Bonuspoeng:
  113
  Ser man det, første US-Legacy som er OK. Resten av loungene til de amerikanske selskapene er jo brus-maskin med popcorn og nøtter aka militær-kantine.
   
 5. Henrik

  Henrik Hellas-sympatisør

  Innlegg:
  732
  Likes mottatt:
  1,601
  Bonuspoeng:
  93
  Ja, amerikanske selskaper sine hjemmelounger er ofte rimelig kjipe - men se f.eks. på United sin lounge på LHR, der har de ordnet skikkelig opp og har en god lounge. Samme med HKG - slenger inn et par bilder screenshottet fra Loungebuddy.

  image.png image.png image.png image.png
   
 6. Trillekoff

  Trillekoff Medlem

  Innlegg:
  59
  Likes mottatt:
  20
  Bonuspoeng:
  8
  Star Alliance sin app og webside er grei for å finne lounger du har tilgang til. I Hong Kong er det 3 muligheter: Singapore Airlines Silverkris lounge, United Club og Thai Royal Orchid lounge.
   
 7. Aussie74

  Aussie74 United Airlines 1K Million Miler

  Innlegg:
  319
  Likes mottatt:
  850
  Bonuspoeng:
  93
  Jeg tar alltid turen innom United Club.
  Maten er helt ok og så har de en fryser med iskrem!!! :)
   
 8. shyneno

  shyneno Senior Medlem InsideFlyer Ambassadør

  Innlegg:
  746
  Likes mottatt:
  313
  Bonuspoeng:
  63
  det hadde de i thai loungen også ;)

  Jeg endte opp med å sitte i Thai loungen da denne var nærmest min gate... var en helt kurrant lounge, bedre enn OSL ;)

  Takk for hjelpen

  Til deg som nevnte Star alliance appen, jeg bruker den men der står det ikke hvilken du har tilgang til.. selvom det står alle loungene som hører til Star så er det ikke alle man har automatisk tilgang til...
   
  Aussie74 liker dette
 9. soldag

  soldag Medlem

  Innlegg:
  23
  Likes mottatt:
  27
  Bonuspoeng:
  13
  UA hadde i sin tid en ganske brukbar lounge i EZE også, nærmest på linje med den i HKG om jeg ikke husker feil, men den ble, sammen med en rekke andre lounger, lagt ned da UA og CO slo seg sammen.
   
 10. soldag

  soldag Medlem

  Innlegg:
  23
  Likes mottatt:
  27
  Bonuspoeng:
  13
  Mine erfaringer fra disse loungene varierer noe. På et tidligere besøk syntes jeg UA hadde bedre mat enn TG mens det var motsatt på en tur tidlig i oktober i år. Det virker som om tilbudet kan variere noe fra dag til dag og at det, sammen med den enkeltes preferanser, påvirker vurderingen av dem. Ved siden av dumplings, nudel-baserte retter med mere pleier det til frokost å være noe egge-basert, alt fra hardkokte egg til eggerøre eller omelett, ofte med pølser ved siden av.

  Alle *A loungene i HKG tilbyr i mine øyne et helt greit matutvalg selv om du ikke finner særlig mye av eksempelvis norsk type pålegg. Drikkeutvalget er også brukbart med et lite pluss til SQ som har en betjent bar der det serveres Champagne.

  Med mindre en har helt spesielle ønsker til loungen ville jeg valgt den som er nærmest gaten flyet går fra. SQ-loungen er nær gate 15 og et godt stykke unna TG og UA-loungene som er nær gatene 40 og 60. De 2 sistnevnte ligger ganske nær hverandre mens jeg bruker ca. 10 minutter om jeg går fra en av disse og til SQ-loungen

  Utformingen av loungene er svært forskjellig. SQ-loungen kan føles noe innelukket da det ikke er noen vinduer og mulighet til å se ut. Det positive er at det da ikke er noe støy fra terminalen og lite som distraherer om en ønsker å jobbe. TG-loungen er svært åpen. Den ligger på en avsats en etasje opp fra avgangs-hallen adskilt fra den nedenforliggende terminalen med kun et rekkverk. Det gjør det enkelte å følge med på hva som skjer der, men er kanskje ikke det optimale om en ønsker å sitte og jobbe konsentrert. UA-loungen og flere andre lounger ligger også på den samme avsatsen, men er i motsetning til TG-loungen delt opp i ulike rom med en rekke skillevegger og støynivået er generelt noe mindre enn i TG-loungen (forutsatt ingen høylytte diskusjoner/telefon-samtaler i nærheten).

  Både UA og SQ-loungen har godt med strøm-uttak. Det er noe mer begrenset i TG-loungen, men en finner en del slike i gulvet helt ute ved rekkverket mot avgangshallen.

  Alle loungene tilbyr dusj. TG sin er svært enkel, et lite rom med kun en dusj, mens SQ tilbyr et rom som også inneholder en vask og toalett. Personlig foretrekker jeg SQ da jeg der uforstyrret kan barbere meg, pusse tenner etc. UA sine dusj-fasiliteter har jeg foreløpig ikke prøvd.
   
 11. Robamu

  Robamu EBG, CCG, GHA PLATINUM, HILTON DIAMOND

  Innlegg:
  510
  Likes mottatt:
  242
  Bonuspoeng:
  43
  Har man tilgang til disse ved ankomst HKG om man flyr SK nedover, eller gjelder det kun avgang?
   
 12. Herlov

  Herlov BA Gold, Eurobonus Gold InsideFlyer Ambassadør

  Innlegg:
  1,495
  Likes mottatt:
  3,860
  Bonuspoeng:
  113
  Jeg brukte Singapore sin lounge når jeg var i HKG på mandag. En veldig bra lounge med bar med fullservice, 4-5 varmretter, etc. Så hvis United topper den når det gjelder servering blir jeg svært overrasket. :) Minuset var mangel på vinduer.
   
  Aussie74 liker dette

Del denne siden