Starter selv med en restaurant anbefaling, denne ligger litt unna sentrumskjernen.
Fra Plaza de la Marina er det 5-6 min med taxi, og buss fra Paseo del Parque til Paseo de Reding (Hotell Miramar) tar ca 6 min + 1 min gåtid.
Restauranten heter Aire Gastrobar
https://airegastrobar.es
De serverer tapas, men de kommer ikke samlet. Så det ble egentlig en mange retters middag i stedet.
Vi var der 2 kvelder og første kvelden valgte vi 6 forskjellige retter. Dag 2 ble det mange like retter som kvelden før, men vi stoppet på 5 stk.
Men her kommer de forskjellige rettene fra to kvelder (tekst for mat er klippet og limt fra menyen)
Vi 3 startet med
View attachment 104529
Top-grade Iberian ham from the Genal Valley (Ronda)
Denne delte vi.
View attachment 104530
Sea bass tartar . Ponzu. Black sesame. Wakame emulsion
Delt på 3
Denne har vi tydeligvis ikke betalt for, for den finner jeg ikke på kvitteringen.
Neste ble
View attachment 104531
Crounchy prawn rolls | Ponzu mayonnaise| Mint
Delt på 3
View attachment 104532
Small brioche . Boned oxail . Roasted vegetables . Sweet tomato (2 unit)
Her fikk vi en hver
View attachment 104533
Duck foie grass with Axarquia mango cream and almond
Delt på 3
View attachment 104534
Pil-pil prawns croquettes | Heads emulsion
To på hver
View attachment 104535
Iberian pork minikebab | Asparagus | Boletus | Cheese | Truffle caviar
En på hver
View attachment 104536
Beef sirloin and potatoes with Frigiliana cane honey sauce
På deling
Første kvelden betalte vi 201 EUR inkludert 1 flaske rødt og en flaske hvit.
Andre kvelden betalte vi 166 EUR inkludert 2 flasker hvitvin.
Dette er ingen upris for slike måltider for 3 pers inkl drikke.
En ting som eventuelt kan trekke ned litt på dette stedet, er at servitørene kan så å si nada engelsk.
Vi var heldige med at en i reisefølget prater spansk, så han fungerte som tolk for oss andre.
Dette fungerte helt greit og begge servitørene var super hyggelige å ha med å gjøre.
Første kvelden (torsdag) var det ikke noe problem å få bord uten reservasjon, men på fredagskvelden var de litt med betenkt.
Men vi fikk et hyggelig bord innerst i lokalet ved en fransk balkong
View attachment 104538
Her kunne vi også følge med på kjøkkenet.
Etter første besøket var mine kompanjonger veldig begeistret over stedet jeg hadde funnet, og de foreslå selv å gå ditt dagen etterpå.
Hvis jeg havner i Malaga i fremtiden, så ser jeg på ett besøk hit som et must.
Rett og slett en fantastisk opplevelse!
Vis alt...