Onsdag og sommer - endelig juni!

Tråd i 'Bonusfeber Lounge' startet av Kjakan, 01. juni 2016.

 1. Kjakan

  Kjakan Let There Be Dragons!

  Innlegg:
  1,239
  Likes mottatt:
  953
  Bonuspoeng:
  113
  Og da har vi bikket over til sommermåneden juni og for en dag det er! Det er meldt opp mot 30 grader i hovedstaden og sånt liker vi! Dessverre må dagen tilbringes på kontoret, men vi får prøve å lage det en kort dag og dra litt tidligere hjem.

  Denne måneden er også fylt med masse avslutninger både her og både der: skole, jobb, venner og bekjente. Alt skal rekkes før man drar på ferie, så det blir mange middager og festligheter. Dietten man hadde tenkt å følge, kan man i hvert fall glemme... Så da får man heller sikle på hvordan SAS serverte ombord i 1969, altså for 47 år siden. Lenge før plastbestikket gjorde sitt inntog i alle fall...
  [​IMG]

  God onsdag alle sammen - med eller uten spekeskinke!
   
 2. Bizflyer

  Bizflyer Senior Medlem

  Innlegg:
  3,795
  Likes mottatt:
  2,926
  Bonuspoeng:
  113
  Ja, endelig er sommeren her! 25 grader ute da jeg kjørte til jobb kl 0830. Det er det vanskelig å klage på. Kunne vi nå bare hatt det slik hver dag frem til september så. Kanskje med unntak av litt regn midt på natten av og til......

  Foreslo for sjefen at vi bare skulle sette inn en out-of-office melding hele gjengen her om at vi var i avdelingsmøte for så å gå ut å nyte det fine været. Men den gang ei dessverre. Så da får man prøve å gjøre litt for lønna i dag også.

  I kveld er det sommeravslutning for klassen til junior. Utendørs og med grilling. Så da passer jo været perfekt. Eneste som kan gjøre dagen enda bedre måtte være noen hundre millioner i Viking Lotto premie.....
   
 3. Wiolenze

  Wiolenze Senior Medlem

  Innlegg:
  846
  Likes mottatt:
  601
  Bonuspoeng:
  93
  Om
  Ombord DY OSL-BUD og serveringen står ikke helt i stil med SK anno 1969, men litt tapas aller en salat blir det nok..
   
  Kjakan liker dette
 4. KatManDu

  KatManDu Senior Medlem

  Innlegg:
  573
  Likes mottatt:
  741
  Bonuspoeng:
  93
  Jo, det er nærmere 30 grader, både inne og ute ... Og med noen fnisende naboer som sitter på terrassen med hver sin kartong-vin, høres grilling på skolen ut som et fantastisk alternativ :)

  Ha en fin dag, med eller uten grill ;)
   
 5. Ida

  Ida Spoiler mixer

  Innlegg:
  3,422
  Likes mottatt:
  2,886
  Bonuspoeng:
  113
  Jeg har nettopp booket meg billett med WestJet i sommer.
  AirCanada og WestJet kosta det samme, men AirCanada flyr med Q400 og WestJet med B737. Venninna mi nekta å fly Q400 så da ble det WestJet... For et grufult år med lowcost dette blir for meg!!! :eek:
   
 6. Reidar

  Reidar Senior Medlem

  Innlegg:
  410
  Likes mottatt:
  405
  Bonuspoeng:
  63
  Fortell venninna di at ved teknisk gliderlander dette høyvingende fly lett i en potetåker mens 737 har mye mer dramatisk . Tenker det samme i Asia ... Riceåker som er myke..:D:eek:
   
  Ida and braathens safe like this.
 7. Ruby

  Ruby Tomleskolt

  Innlegg:
  1,472
  Likes mottatt:
  1,226
  Bonuspoeng:
  113
  Hoy onsdag fra Oslo. Flott dag hos underleverandør i dag. Fikk en strekk på puten før øl med venner på "dasslokket". Nå er en bedre skalldyrmiddag med tilhørende Chablis fortært. Fantastisk har det vært.
  Ha en fin sommerdag :)

  image.jpeg
   
  Edvard and Kjakan like this.
 8. RoadKing

  RoadKing Senior Medlem

  Innlegg:
  6,082
  Likes mottatt:
  6,596
  Bonuspoeng:
  113
  Du må få deg ny venninne :)
   
  Blaa liker dette
 9. Edvard

  Edvard 一期一会

  Innlegg:
  1,339
  Likes mottatt:
  2,701
  Bonuspoeng:
  113
  Vi hoppet på en WestJet fra Vancouver til Maui en gang. Den ble kansellert grunnet vær. Fikk god info, mat, fint hotell og på e-post uken etter; en voucher tilsvarende fri flight på samme ruten (!). Godt fornøyd.
   
 10. Ida

  Ida Spoiler mixer

  Innlegg:
  3,422
  Likes mottatt:
  2,886
  Bonuspoeng:
  113
  Tja, jeg tenkte ikke over dette med baggasje jeg da. Prisen var som nevnt den samme hos Air Canada og WestJet. Etterpå kom jeg til å tenke på baggasje. 1 innsjekka kolli, 160kronasjer =_= Lame.... Men allikevel ikke like gæli som Ryanair da. 400kr skal de ha.
   

Del denne siden