Rimowa carry on cabin!

Tråd i 'Velkommen nye medlemmer!' startet av Evenba, 25. febr 2019.

 1. Evenba

  Evenba Nytt Medlem

  Innlegg:
  11
  Likes mottatt:
  33
  Bonuspoeng:
  13
  Hei
  Jeg er veldig glad i å reise og ønsker meg en ny cabin koffert til bursdagen. Rimowa står øverst, og da modellen Classic. Den er dødsfin og blir alltid på de som drar på en sånn vakker sak.

  Det eneste jeg lurer på er det med vekta. Kofferten veier 4,4kg og SAS operer med en totalvekt på 8 kg og NAS 10 kg. Det er ikke så mye man da får oppi!

  Dere som har RIMOWA, er dette et hyppig problem når dere reiser?

  upload_2019-2-25_8-15-54.jpeg
   

  Attached Files:

 2. Evenba

  Evenba Nytt Medlem

  Innlegg:
  11
  Likes mottatt:
  33
  Bonuspoeng:
  13
  Prisen på nettsiden deres er 6700kr, hvis noen lurte. Gratis frakt. Men toll da.....
   
 3. bombusfervidus

  bombusfervidus Veteran

  Innlegg:
  1,650
  Likes mottatt:
  2,718
  Bonuspoeng:
  113
  Aldri opplevd problem hos SAS og Norwegian. Synd at Rimowa er så overpriset nå etter at franskmenn tok over.
   
 4. Tore

  Tore Milehunter Offisiell Representant Admin

  Innlegg:
  4,854
  Likes mottatt:
  13,376
  Bonuspoeng:
  183
 5. Darkcho

  Darkcho Veteran

  Innlegg:
  2,207
  Likes mottatt:
  3,022
  Bonuspoeng:
  113
  Eneste tilfellet med vekt er vel SAS på Heathrow som har veid håndbagasje en del ganger i det siste.

  Ellers må jeg si at Rimowa er en falmende stjerne for min del. Jeg har hatt en Classic Flight i litt over 5 år nå, men med mange problemer. Hjulene er byttet helt 2 ganger, håndtaket har akkurat låst seg og kan ikke fikses selv. Alle reservedeler må sendes fra et kontor i europa, ingen steder i Norge kan gjøre reparasjoner lenger. Var innom Rimowa butikken i Bond Street nylig, de kunne maks gi meg 1 hjul til tross for at 2 stk var ødelagt (typ skruen er slitt i stykker og falt av). Resten måtte jeg kontakte service senteret for. Etter Louis Vuitton kjøpte opp Rimowa er responsen på service senteret helt elendig. Har vært i kontakt med de 3 ganger uten at de har klart å sende det siste hjulet.

  Skal du ha Rimowa er det greit å kjenne til at ting ikke går på skinner ved feil. Bor du i utlandet eller frekventerer et av de få hotellene som har Rimowa service senter vil det meste kunne ordnes, men tilgangen i Norge er dårlig. Kofferten passer soleklart best på glatt asfalt, flyplasser eller hotell lobbyer.
   
  Last edited: 25. febr 2019
  Shyneno liker dette
 6. bombusfervidus

  bombusfervidus Veteran

  Innlegg:
  1,650
  Likes mottatt:
  2,718
  Bonuspoeng:
  113
  Dersom jeg trenger reparasjon av Rimowa-kofferter, pleier jeg å bruke Klockmann i Hamburg-sentrum. Er det kun deler som skal skiftes ut, pleier de å fikse det i løpet av en arbeidsdag til gunstig pris. Siste gang skiftet de en lås for meg for 20 euro. De har alltid hatt folk som kan kommunisere på engelsk, noe som kan være en fordel.
   
 7. VirreVapp

  VirreVapp Aktivt Medlem

  Innlegg:
  369
  Likes mottatt:
  854
  Bonuspoeng:
  93
  LHR har blitt Nazi på carry On-vekt.. De kjører 8 Kg grensen. Etter Go-light kom og folk drasser mere inn på flyet skal SAS bli "strengere" på dette med carry on og vekt, dette iflg en kabinansatt i SAS.. Men om det stemmer få man vel se...
   
  vegardg liker dette
 8. sunshine

  sunshine Senior Medlem

  Innlegg:
  593
  Likes mottatt:
  1,263
  Bonuspoeng:
  93
  Var vel snakk om at det skulle bli strengere, da det blir tatt med nok håndbagasje. Nå som det er en del crj på Sas, så blir det ofte med håndbagasje som ikke får plass der det skal inne i flyet. Min personlige «rekord» er 45 DAA på en crj, noe som er relativt høyt og det var strengt tatt ingen av dem som var under 10 kg.
   

Del denne siden