Spar 500 kr, 1500 kr, 2500 kr, 35... på strømregningen?

Tråd i 'Kredittkort, leiebil og andre bonusprogrammer' startet av Pepeu, 25. sept 2017.

 1. Pepeu

  Pepeu Lifetime EBB

  Innlegg:
  243
  Likes mottatt:
  479
  Bonuspoeng:
  63
  Ikke et bonusprogram, men likevel en god mulighet til å spare en god del penger på strømregningen, om noen er interessert. Kanskje et stoppested mens man venter på en ny Fjordkraft-kampanje?:p

  Fortum har i mange år kjørt en kampanje de kaller "Verv deg glad". Der gir de både den som verver, og den som blir vervet 500 kr i rabatt på strømmen. Hvis du blir vervet, og så verver f.eks. hytten din etterpå, får du først 500 kr for å bli vervet, så 500 kr til for å verve hytten. I tillegg får du 500 kr i rabatt på hyttestrømmen. Altså totalt 1500 kr i sparte kostnader på strømmen. For hvert anlegg kan man plusse på en ekstra tusenlapp i "gevinst". Jeg har vervet både familie og venner som har gjort dette.

  Det er ingen "catch" ved tilbudet, ingen liten skrift, og ingen bindingstid. Så lenge man ikke har vervet anlegget tidligere kan man få ververabatten: "Hver bolig (eller anlegg som vi kaller det) kan bare verves en gang. Har du flere anlegg, en hytte for eksempel, kan du selv verve de. Da får du dobbel rabatt – både som verver og som ny kunde."

  Alle strømavtaler virker, men om man vil spare penger også på forbruket er det spesielt Strømdeal man bør merke seg. Dette er en avtale som ligger helt på toppen av pristest-sidene (hvis man ser bort fra de som sponser strømmen din med noen kWh i 1-3 måneder for å "jukse" seg til toppen) siden påslaget er veldig lite.

  Strømdeal:
  Ingen påslag i 6 måneder (bindingstid)
  2,05 øre/kWh etter 6 måneder
  Krever e-faktura og avtalegiro fra 2. faktura for å unngå 2x39 kr i fakturagebyr.

  Alle strømavtaler kan sees på http://www.fortum.no/privat/stromkunde/stromavtaler/

  Og om du vil gi både meg og deg selv 500 kr "rett i lommen" kan du fylle inn VERV382295 i kampanjekodefeltet ved bestilling:D

  Edit: Har fjernet info om eStrøm, siden denne avtalen ikke er mulig å velge lenger.
   
  Last edited: 24. mars 2018
  Are and Ursa like this.

Del denne siden