Star Alliance Platinum?

Tråd i 'SAS EuroBonus' startet av Misterix, 30. juni 2015.

 1. Misterix

  Misterix Veteran

  Innlegg:
  3,753
  Likes mottatt:
  3,569
  Bonuspoeng:
  113
 2. Superhai

  Superhai Brigadier

  Innlegg:
  318
  Likes mottatt:
  265
  Bonuspoeng:
  63
  Jeg tror det er vanskelig å få til, på den ene siden vil det være svært kostbart for mange av de mindre selskapene å kunne tilby ytterligere "perks", og på den andre siden kommer selskaper som f.eks. LH og SQ til å kreve at kravene for å nå nivået blir svært høyt og minst tilsvarende hva de vil gi egne (for LH så blir det vel enten et nytt nivå over Senator - eller kun HON Circle), eller så vil de brande f.eks. de aktuelle loungene som kunne blitt Star Alliance Platinum som egne, og utenfor Star Alliance-systemet.
   
  KristianSk liker dette
 3. Jørgen

  Jørgen Livsnyter

  Innlegg:
  2,807
  Likes mottatt:
  2,113
  Bonuspoeng:
  113
  Jeg skulle gjerne ønsket meg et Platinum-nivå, men er enig med Superhai her.. Hva skulle tilbys og til hvem? Hvor skulle Platinum-nivået legges, til Diamond eller Pandion? Førstnevnte er jo helt uaktuelt om man skulle få tilgang til en del First-fasiliteter. Da måtte det i tilfelle bli til kun top-tier ala Pandion/HON osv. Spørsmålet er hva de "relativt" få selskapene som tilbyr First-fasiliteter har å tjene på at andre skal få benytte det..
   
  KristianSk liker dette
 4. kiev

  kiev Ex Spært

  Innlegg:
  776
  Likes mottatt:
  2,237
  Bonuspoeng:
  93
  Typisk inflasjonstiltak. Når det blir for mange gull så introduserer man nytt toppnivå (Plat/Diamond) og devaluerer gull.
  Altså: regn med at gull får færre goder; ikke at platinum/diamond får flere...
   
  Scandi and TommyL like this.

Del denne siden