Sveitsisk Søndag

Tråd i 'Bonusfeber Lounge' startet av Ida, 30. mars 2014.

 1. Ida

  Ida Spoiler mixer

  Innlegg:
  3,422
  Likes mottatt:
  2,886
  Bonuspoeng:
  113
  Well well. Lufthansa i eco vs Swiss i biz er omtrent som å sammenlikne himmel og helvete. Eller en tur med NSB vs et besøk på en 5 stjerners restaurant :D

  Men seriøst, zurich kloten, kun 60 minutter gratis internett??? Ikke alle har en sveitsisk bankkonto! Og her skal jeg sitte til 12:00. Får prøve å sove litt :p

  Ha en flotters Søndag!
   
  Islending liker dette
 2. ILS2

  ILS2 Senior Medlem

  Innlegg:
  815
  Likes mottatt:
  2,275
  Bonuspoeng:
  93
  Av og til lurer jeg på om jeg er riktig vel bevart. Her var planen at junior og jeg skulle kose oss alene hjemme en ukes tid, men da SAS dumpet IC-prisene i forrige uke, fant jeg ut at det var en kjempeide å reise alene med junior til slekt i USA - morgenen etter en bryllupsfest.

  Den planen scorer i øyeblikket en sterk 2-er på 1-10 skalaen - med en nedadgående tendens...

  Frokostcola konsumeres - den blir viktig i dag. iPadens barneapps likeså.

  Det positive er drøye 10k EB-poeng hver. Junior er på EBG-jakt!

  Ha en fin søndag!
   
  Islending and tommy777 like this.
 3. AndersB

  AndersB Reisende

  Innlegg:
  1,883
  Likes mottatt:
  1,035
  Bonuspoeng:
  113
  God formiddag, solen skinner i dag også så det er kaffe i solveggen. Sitter og nipper til kaffen og kurerer jetlagen etter nattens strabasiøse klokkestilling.
   
  tommy777 liker dette
 4. Bizflyer

  Bizflyer Senior Medlem

  Innlegg:
  3,795
  Likes mottatt:
  2,926
  Bonuspoeng:
  113
  Her er det en trøtt morgen.
  Jeg var overbevist om at klokka skulle stilles en time tilbake, og trodde jeg hadde en lang natt. Men før jeg fikk sukk for meg var klokka 4.

  Nå har man kommet seg opp, skal skrelle meg noen reker til lunsj, kjenne på den friske vårlufta og slappe av resten av dagen. Jo jo!

  T-9
   
 5. Henshaw

  Henshaw ID Traveller (ish)

  Innlegg:
  266
  Likes mottatt:
  169
  Bonuspoeng:
  43
  Sov vel noe lenger enn planlagt på grunn av denne sommertiden. On the other hand, greit å finne ut at det faktisk ikke var mandag som hjernen min var overbevist om da jeg våknet.
  Ut og lufte joggeskoene i løpet av dagen.
   
 6. Hickok

  Hickok Medlem

  Innlegg:
  89
  Likes mottatt:
  39
  Bonuspoeng:
  18
  Møkkadag fra tuben til LHR. Arbeid på linjen, og delvis buss for tog, gjør at det tar vinter og vår. Ligger an til to timer fra Green park nå. Helt ufattelig treigt går alt sammen!
   
 7. Cecilie

  Cecilie Se! Jeg sitter i en flymotor.

  Innlegg:
  2,191
  Likes mottatt:
  2,356
  Bonuspoeng:
  113
  God ettermiddag! Kommet hjem etter en nydelig tur i skogen.

  Ha en fin søndag!
   

  Attached Files:

 8. Hickok

  Hickok Medlem

  Innlegg:
  89
  Likes mottatt:
  39
  Bonuspoeng:
  18
  EDIT: Til slutt ble toget plutselig diriert motsatt vei, og dermed var det alle av for å vente på neste tog. Det endte med enda en halvtime, og 2,5 timer totalt. Moralen er om noen skal ut på LHR i dag, IKKE ta tuben!
   
 9. Ida

  Ida Spoiler mixer

  Innlegg:
  3,422
  Likes mottatt:
  2,886
  Bonuspoeng:
  113
  Dæven.... Hvis det er en ting som irriterer meg mer enn folk som stiller seg rett foran meg ved baggasjebåndet (da blir jeg bitch) så er det barn som hyler på fly. Herre. Gud. Swiss har et utmerket intra europa produkt, men det ble TOTALHAVARERT av 5 stk konstant(!) hylende kids i alderen 0-4 år. Jeg har ikke hørt verre på lenge. Jækla effektiv prevansjon, jeg forbante meg på privatfly og det mer. Men man glemmer vel elendigheta og husker det fine om en stund.

  Barnefrie fly? I vote yes.
   
  Islending liker dette
 10. Jørgen

  Jørgen Livsnyter

  Innlegg:
  2,805
  Likes mottatt:
  2,096
  Bonuspoeng:
  113
  Ha sympati.. Det er tross alt ikke du som må "slåss" med dem for å få dem til å sitte noenlunde stille. Og av og til klarer ikke all verdens planlegging å forhindre at unger er trøtte, sure eller sultne.

  HATER folk som snur seg og oppfører seg som jævla fisefine konger fordi ett eller 3-åringen ikke sitter musestille og holder helt kjeft! Hater slike folk så intenst!!

  Putt QC-hodetelefonene i øra, syns litt synd på foreldrene og smil og vær glad! Og kjøp deg privatfly om det ikke hjelper. Har du ikke råd, så kan du drite og dra!
   
 11. Ida

  Ida Spoiler mixer

  Innlegg:
  3,422
  Likes mottatt:
  2,886
  Bonuspoeng:
  113
  QC-hodetlf hadde ikke sjans. De fjerner rumling, ikke hyl/roping, har du ikke sånne selv? :)
  Og nope, jeg har ingen sympati for foreldrene. Tvert i mot, det er jo i bunn og grunn de jeg vil utestenge fra luftfarten. Sånne som ikke klarer å ta vare på eget barn. Som pappan min alltid sier: hvis unger griner er det fordi de har et behov. Klarer man ikke planlegge og/eller dekke behovet bør man revurdere om den skiferien til Sveits (på økonomiklasse) med 2åringen i hus egentlig var nødvendig. Fordi ja, mens ungen hylte og vrei seg satt de og så på bilder fra skiferien på ipaden. Klasse. Synes selvsagt kun synd på kidsa som blir neglisjert av foreldre på egotripp tur....
  Hvorfor kan ikke disse folka ta seg en privatjet da? Det er jo DE som lager støy, det er DE som er i mindretall. 14 stk lager støy, 120 stk er rolige. Hvem bør ha privatjet? Vi andre vil ha en rolig flytur og slappe av, og vi oppfører oss heretter...
   
 12. LN-MOW

  LN-MOW Chattahoochee - eller 'Han Som Klapper Fly'

  Innlegg:
  1,452
  Likes mottatt:
  1,520
  Bonuspoeng:
  113
  Ingen universalkur her. Selv den snilleste ungen kan ha en dårlig dag. Og hvis man i tillegg er småforkjølet eller litt tett i huet, er det ikke greit å være småbarn i fly ... One day ... ;)

  G'nesten ettermiddag fra solskinnet i North Georgia. Fortsatt litt småkjølig men lovet 25 grader innen onsdag. Det blir greier! Nå jobbes det tungt mens fotballen ruller over tv'en. Tipper Tommy koser seg. ;)

  Fruen er på tur for å titte på et potensielt nytt firebent familiemedlem...
   
  tommy777 liker dette
 13. Ida

  Ida Spoiler mixer

  Innlegg:
  3,422
  Likes mottatt:
  2,886
  Bonuspoeng:
  113
  Oi oi oi! Med skarpe eller butte klør @LN-MOW ?
   
 14. Fnate

  Fnate Halvstudert Røver

  Innlegg:
  3,558
  Likes mottatt:
  6,488
  Bonuspoeng:
  113
  he he... Er det rart det blir krig? ;) Ta dere en frisk pust i vårsola.

  God ettermiddag fra Lillestrøm. Var overbevist om at det var morsdag idag, så jeg syklet opp til moderen, spratt en flaske Champagne og sang morsdagssang. Jeg var litt overrasket over at jeg var den eneste som kom, og forklaringen kom fort på bordet. Morsdag var nemlig 9 Februar.

  Men Champagnen var fin som snus og nå sitter man her med en fin liten silkebørste i knollen og leser seg opp på forumets viderverdigheter, og funderer på hvor man skal i sommerferien. 1/4 er planlagt, resten gjenstår.

  - Fnatstadhagen -
   
  tommy777 and Cecilie like this.
 15. Cecilie

  Cecilie Se! Jeg sitter i en flymotor.

  Innlegg:
  2,191
  Likes mottatt:
  2,356
  Bonuspoeng:
  113
  Det var jo fint gjort uansett da Fnatstadhagen. Og på en måte riktig tenkt, også. Det er morsdag i UK i dag nemlig :)

  Men min mamma er så awesome at jeg trenger ingen egen dag for å gjøre stas på henne ;)
   
  Fnate liker dette
 16. Ida

  Ida Spoiler mixer

  Innlegg:
  3,422
  Likes mottatt:
  2,886
  Bonuspoeng:
  113
  Du skulle bare visst hvor meggete jeg var når jeg stod semi-jettlagged, trøtt, sliten og "nå også med hodepine" etter 2 timers tortur, endelig framme på Arlanda. Og ventet på den pritagga kofferten min som ikke kom prioritert ut på båndet. Jeg står et stykke unna "starten" hvor folk sauer seg sammen - jeg stod helt alene uten noen rundt meg, og holder meg BAK den gule stripa. Og hva tror du skjer? EN FYR STILLER SEG RETT FORAN MEG. Jeg er vanligvis ufattelig hyggelig og tålmodig (jeg ble f.eks kjent med et voksent Quebec-par mens jeg satt på Montreal flyplass, som jeg nå har åpen invitasjon til å komme på besøke i Canada...) - men akkurat der og da. Dæven. Tror du han fyren fikk høre det? Ja. Han fortjente det, forsåvidt, siden han var så infernalsk ubehagelig at han nesten med vilje stilte seg foran meg.
  Noen ganger renner det bare over, særlig når man er sliten :D

  Han var søt da. Like etter han hadde fått en leksjon i hva den store gule stripa som går rundt baggasjebåndet betyr, så møtte han noen venner som han klagde sin nød til. (På svensk, jeg var meggete på engelsk så han trodde vel jeg ikke skjønte svensk. LULZ). Var ikke måte på hvor han smurte på historien. Muntret meg litt opp å få bekreftelse på hvor falsk folk egentlig er :p

  Oh well, alles gut etc nå da :D Nytt menneske etter dusj og utpakking.
   
  Fnate liker dette
 17. tommy777

  tommy777 founder Offisiell Representant Admin

  Innlegg:
  4,739
  Likes mottatt:
  6,360
  Bonuspoeng:
  113
  Okkkkeeeeei. Morramenneske der, Ida ;)

  Waaaaalk oooooon waaaalk oooooooon..

  That is all!,
   
 18. Finn Erik Edvardsen

  Finn Erik Edvardsen Aktivt Medlem

  Innlegg:
  237
  Likes mottatt:
  201
  Bonuspoeng:
  43
  ...stakk egentlig bare innom for å ønske God morgen - for orden skyld jeg står alltid bak den gule linjen, jeg stirrer aldri på foreldre med hyle,skrike,vræle unger (har QC) og har bare en Beagle som riktignok gråter nede i lasterommet en sjelden gang (hun har bare fløyet Seattle Oslo Seattle) så God Morgen (
  (Men jeg tror jeg er skyld i Global Oppvarming - jeg åpnet terrasse døren fra min fars leilighet og er sikker på at temperaturen steg med flere grader på verdenbasis - sorry! )
   
  AndersB, Jørgen and Islending like this.
 19. Twin Otter

  Twin Otter Airport Collector

  Innlegg:
  193
  Likes mottatt:
  72
  Bonuspoeng:
  28
  Nå var jeg nesten på vei for å hente popcorn her. Men det virker så den ungedebatten roa seg litt.

  Hei fra Stavanger. Sov som en stein og godt og lenge etter gårsdagens lille MR. Kjenner jeg meg selv rett kommer jeg nok til å sove som en stein i natt også. Ikke feil.

  Nå er det pizza og cola før det blir en rolig kveld tror jeg. To korte dager på jobb i morgen og på tirsdag før det bærer avgårde på tur igjen på onsdag.
   
  Fnate liker dette
 20. PCR

  PCR Senior Medlem

  Innlegg:
  556
  Likes mottatt:
  664
  Bonuspoeng:
  93
  God eftermiddag från United Club Lounge på SFO.

  Värdelös lounge är bara förnamnet men det blir helt klart en upptur i 04G ombord på SK936. Enligt uppgift tillsäger crew list att det blir super service. För övrigt första turen som Star Gold (EBG) kund, jag har helt klart en släng av bonusfeber.

  Ref ungar ombord så är det aldrig barnets utan föräldrarnas fel. Skillnad skall dock dras mellan ouppfostrade och plågade barn. Mot bägge är Bose QC serien en god medicin.
   
  Last edited: 31. mars 2014

Del denne siden