Tårsdag

Tråd i 'Bonusfeber Lounge' startet av Ida, 23. okt 2014.

 1. Ida

  Ida Spoiler mixer

  Innlegg:
  3,422
  Likes mottatt:
  2,885
  Bonuspoeng:
  113
  God morgen europa! Jeg har nylig spist middag klokka 06:00 (biologisk tid) - det var TUNGT å få ned. Men man må jo ha mat for å motvirke lett jetlag.

  Syke SYKE sykt fantastiske bilen vi har kjørt til Palm Springs i dag. Jeg er så forelska at det sitrer i magen når vi venter på å få den fra valet service gutta. Den var verdt hvert minutt av ventetiden, noen ganger er det helt greit at man ikke får den bilen man var garantert å få, og heller får en complimentary upgrade fordi de fucker ting opp. Særlig når man får en limited edition nr 13 av 150.

  Har vært på musikalsk pilegrimsreise til Sky Valley og tatt innover oss den chille stemninga her i ørkenen. Fin by.

  have a guuuud one! :D
   
  tommy777 and Fnate like this.
 2. LN-FHU

  LN-FHU Freaked out member InsideFlyer Ambassadør

  Innlegg:
  2,484
  Likes mottatt:
  2,299
  Bonuspoeng:
  113
  Gudd mårnings fra Trondheim
  Her pisser det ned, men jobber man inne bryr man seg ikke om det. Lettere i formen nå, men fremdeles for J****G hoste, som gjør at man ikke får sove.
  Hjemme med barna ikveld , da mor er på møte = filmtid :D:D Ha en fantastisk dag alle folks out there :cool::cool:  #Ida : hvilken bil som er sååå spesiell da... :)
   
 3. Fnate

  Fnate Halvstudert Røver

  Innlegg:
  3,558
  Likes mottatt:
  6,482
  Bonuspoeng:
  113
  Gratulerer så sinnsykt med den balja. Den er så innmari, innmari, innmari fet. Uansett hva enkelte andre med sans for Tyske teknikkeksamen-biler eller Italienske biler med psykoser herfra til hårfestet skulle mene.

  Bilen deres er som en 2 meter høy blondine med hjernen til en 5-åring. Interiøret er designet i fylla, og så har de bare smelt inn den største motoren de fant i kjelleren. Eksteriøret... Det sier bare - "jeg kommer for å spise deg opp, Rødhette".

  I short - Enjoy! Jeg skal ha sånn igjen neste gang jeg er på de kanter. Det er en SUPERBIL.


  God morgen fra FS Dublin. Ute med kunder igår, og kom tilbake til rommet. Da hadde de satt frem popkorn dyppet i honning til elefanten, og en iskald Guinness til meg. Blir en lang morgen med "hjemmekontor" i senga, og en stor kanne kaffe på nattbordet, før BA tar meg hjemover i 13-tiden.

  Ha en fin dag
   
  Ida and Jørgen like this.
 4. Ida

  Ida Spoiler mixer

  Innlegg:
  3,422
  Likes mottatt:
  2,885
  Bonuspoeng:
  113
  looool takk @Fnate - that is as accurate as it could be. Klokka er 06:30 og jeg ligger og gleder meg til å hente den ut.... :D Vet du hvordan belysningen er på kvelden? Grønt rundt kanten av instrumentene, og backlighten er oransjerød. Det er så jævlig stygt at det er fascinerende... hahaha.

  Ser det snør og blåser i nord. Helt ok med 35 grader i tørr ørkenluft i stedet. Nakken og skuldrene mine hviner i glede. Who said money cant buy happiness - they havent tried. Dette er verdt knekkebrød og vann til nyåret... haha :p

  Forøvrig, Hard Rock Hotel Palm Springs? Dritnais. Virker nytt, fresht og helt ok prisa. Bra beliggenhet. Det er gitarer på putetrekket. Kult.
   
  Fnate liker dette
 5. KristianSk

  KristianSk Senior Medlem

  Innlegg:
  1,548
  Likes mottatt:
  1,630
  Bonuspoeng:
  113
  Pokker heller... Thunderbolt display nr. 2 på 6 måneder begynner og tulle. Får finne en vikar så jeg kan starte fulltidsjobben det er å booke Apple Store Genius Bar i W1 London.

  Takk for meg.
   
 6. tommy777

  tommy777 founder Offisiell Representant Admin

  Innlegg:
  4,718
  Likes mottatt:
  6,324
  Bonuspoeng:
  113
  God morgen fra Seattle. Her koser man seg hos Alaska i deres Boardroom.

  Italiaturen er HELDIGVIS avlyst og istedetfor å sitte på en 6 timers til JFK, venter man på 1140 flyet hjem til Chicago. Kjenner at stressnivået datt 70%.

  For å slippe å betale noe, booket jeg om SEA til JFK til SEA ORD JFK så hopper vi bare av der. Good times.

  Ha en flott torsdag
   
 7. Bizflyer

  Bizflyer Senior Medlem

  Innlegg:
  3,795
  Likes mottatt:
  2,926
  Bonuspoeng:
  113
  Ja, for en som ikke kan fordra pizza og spagetti, var vel det en lettelse....... :eek::p:D
  Da ryker vel gullkortet?:eek::eek::eek:
   
 8. Finn Erik Edvardsen

  Finn Erik Edvardsen Aktivt Medlem

  Innlegg:
  237
  Likes mottatt:
  201
  Bonuspoeng:
  43
  Naa er vel Catania noe vesentlig mer enn Pizza og Spagetti:) Men det "SamsonitePakkeTurOppleget" Mr. Rimowa hadde lagt opp til - er nok en rolig hjemme weekend langt bedre. Naa som Tommy har forlatt Seattle titter solen frem her ute paa Bainbridge - fremdeles meget hoey vannstand (sikkert pga. alle de 100DeltaSeddlene som dumpes daglig i Puget Sound :p) - travelt her borte ogsaa - men solen skinner og den lille Italenerinnen er paa vei hjem i fra Vancouver - Good times
   
  tommy777 liker dette
 9. tommy777

  tommy777 founder Offisiell Representant Admin

  Innlegg:
  4,718
  Likes mottatt:
  6,324
  Bonuspoeng:
  113
  Ja, sola tittet akkurat frem da vi taxet ut... Selvsagt ;)
   

Del denne siden