Tips til resort nær BKK

Tråd i 'Reisemål' startet av Flighter, 08. febr 2016.

 1. Flighter

  Flighter World Traveler

  Innlegg:
  35
  Likes mottatt:
  46
  Bonuspoeng:
  18
  Hei gode forumvenner,
  Kjøpte en tilbudsrese til BKK 10 dager i begynnelsen av desember med Qatar. Skal være overraskelses tur/bursdags gave til min bedre halvdel. Tenker å dele reisen i to, en halvdel med sol og strand og en halvdel med byferie og julehandling i BKK. Er det noen som har noen gode råd om en hyggelig resort i næreten av BKK (2-3 timer med bil). Gjerne noe litt spesielt/eksotisk/romantisk, men uten at det behøver koste 3-4 lapper pr døgn. Ellers er jeg relativt åpen. Har sett på Hua Hin, men synes det virker veldig turistifisert.
   
  Last edited: 13. febr 2016
 2. watchaddicted

  watchaddicted Reisende fant

  Innlegg:
  353
  Likes mottatt:
  333
  Bonuspoeng:
  63
  Du har helt rett, Hua Hin er turistifisert, men hadde det definitivt beste hotellet vi bodde på under vår 3 uker lange tur i fjor. Hotellet heter Centara Grand Beach (tidligere Sofitel) og må bare oppleves for å skjønne hvor flott det er. Med historie tilbake til 1920-tallet og fantastisk service ville vi ikke dra derfra.
  Ellers ville jeg nok vurdert fly fra Bangkok ned til for eks. Koh Samui, en 45 minutters flytur med enten Thai eller Bangkok airways. Samui er også ganske turistifisert, men på nord og vestsiden av øyen finner man ganske paradisaktige steder.
  Et annen alternativ er buss/bil ned til Koh Samet. Der har jeg selv ikke vært, men har fra flere kilder fått høre denne øyen er veldig fin og ennå ikke veldig turistifisert.
  Angående Bangkok finnes det et meget bra hotell som heter Eastin Grand Hotel Sathorn.
  Hadde en junior suite der inkludert club lounge til svært god pris. Fantastisk utsikt over Bangkoks skyline og flott infonitypool med bar og restaurant. For dere som skal på juleshopping lå det en skytrain-stasjon i direkte tilknyting til hotellet med ca. 5 minutter reisetid til to-tre av Bangkoks største kjøpesentre.
  God tur:)
   
  geddi and Flighter like this.
 3. Berlioz

  Berlioz Gammel? Jeg??

  Innlegg:
  165
  Likes mottatt:
  188
  Bonuspoeng:
  43
  Støtter enhver som velger Centara i Hua Hin. Har vært "vårt" sted i flere år nå. Bestill gjerne med Club.
   
  Flighter liker dette
 4. BangkokBob

  BangkokBob ThailandTur.no

  Innlegg:
  301
  Likes mottatt:
  111
  Bonuspoeng:
  43
  Sjekk ut Bang Saen som ligger litt sydøst for Bangkok, relativt ukjent for de fleste nordmenn. Litt rolig på vanlige hverdager, men fylles opp av Thaier i helger og andre helligdager/høytider.
  Du vil selvsagt se en og annen turist der, men området er ikke så veldig turistinfisert. https://www.google.com/maps/place/T...1s0x0000000000000000:0x34aa24a42f037dda?hl=no

  Ellers så var Koh Samet nevnt av en annen her, selv om reisetiden vil overstige 3 timer så kan det absolutt være et alternativ.
  Har vært der selv en gang, ganske liten øy så man kan ikke ta med bil over. Kan leie scooter på øya om man vil. Tre døgn mener jeg er akkurat passe på Koh Samet. https://www.google.com/maps/place/H...1s0x0000000000000000:0xf7ba278c8f5f6722?hl=no

  http://thailandtur.no/koh-samet-en-idyllisk-oy
   
  geddi, Flighter and RoadKing like this.
 5. Flighter

  Flighter World Traveler

  Innlegg:
  35
  Likes mottatt:
  46
  Bonuspoeng:
  18
  Takker for innspill folkens. Bang Saen ser spennende ut. Ser samtidig at med såpass lang reisetid med buss og relativt gunstige flypriser innenriks så er kan jo å fly feks til Krabi området også være et alternativ. Feks Railay Beach? Var i Ao Nang for 10-12 år siden og besøkte da Railay på dagstur. Var et veldig hyggelig sted da i hvert fall.
   
  Last edited: 13. febr 2016
 6. TO-777

  TO-777 Medlem

  Innlegg:
  31
  Likes mottatt:
  34
  Bonuspoeng:
  18
  Kom hjem fra Ao Nang denne uken, og det kan varmt anbefales! Kanskje litt i overkant turistvennlig, men trivdes veldig godt der! Anbefaler Roots rock reggae bar, rufsete herlig bar!

  Railay var fantastisk, og det finnes mange flotte øyer innenfor 15-25 minutter med båt ut fra Ao Nang.
   
  Flighter liker dette
 7. peterfox

  peterfox EBD-QR GOLD- HH Diamond # www.peterfox.no Offisiell Representant

  Innlegg:
  2,008
  Likes mottatt:
  2,004
  Bonuspoeng:
  113
  Hiver meg litt på denne tråden, etter å ha passivt fulgt utviklingen.
  Jeg reiser ned med familien (2 voksne + 2 barn) i anledning påsken.
  Vi skal fly C med EK til BKK, og har derfor relativt billig transfer - surface, dvs. med bil.
  Jeg tror vi lander på Hua Hin, og valget står mellom Hilton for å oppleve litt, eller Hyatt som er øde og fint. Kanskje en kombo.
  Knaller til med et eller to døgn på Conrad BKK på veien hjem, for å utnytte Limo-service.
   
 8. Christian

  Christian Aktivt Medlem

  Innlegg:
  516
  Likes mottatt:
  145
  Bonuspoeng:
  43
  Hva innebærer limoservice på Conrad i Bangkok?
  Noen som vet om Hilton, Hyatt, Sofitel, Pullman hoteller med fine bassengområder med sol det meste av dagen?
   
 9. Flighter

  Flighter World Traveler

  Innlegg:
  35
  Likes mottatt:
  46
  Bonuspoeng:
  18
  Vi endte opp med å bestille Putahracsa Hua Hin.
  http://www.putahracsa.com Har fått veldig sterke anbefalinger på dette hotellet av lokalkjente. Gleder meg veldig til dette. Ble Hilton Millenium i Bangkok de siste dagene pga av et supertilbud der i våres. Er litt mer usikker på det, men rompris er særdeles gunstig så vi overlever nok... Vi reiser i slutten av November så jeg skal prøve legge inn en liten report på hotellet når vi kommer hjem.
   
  Last edited: 17. okt 2016
  Travellingalf liker dette
 10. larssas

  larssas Nytt Medlem

  Innlegg:
  16
  Likes mottatt:
  10
  Bonuspoeng:
  3
  Har vært i hua hin 10-15 ganger, nå sist i sommer. Vi var 2 + én ettåring og ville bo i nærheten av sentrum. Vi valgte og splitte opp tiden så vi fikk én uke på centara og en uke på det nye marriott hotellet noen hundre meter lengre syd. Vi var super fornøyde med begge to. Centara var bedre på service mens rommene på marriot var store og fine. Bassengene var i mine øyne finere på marriott, men centara har ett fantastisk "parkanlegg". Vi angret hvertfall ikke på at vi tok begge:)
   
  BangkokBob liker dette

Del denne siden