Her kommer ukens vintips: Hva: COS Cerasuolo di Vittoria Classico 2012/2013 Pris: 209,90 Hvor: Basisutvalget til Vinmonopolet Fra: Sicilia, Italia Drue: Nero d'Avola 60%, Frappato 40%. Dyp rød farge med mmak av modne røde bær og krydder/urter. Når: Passer til retter med lyst kjøtt, fugl og/eller sau/lam. Jeg drikker den gjerne til Pasta Carbonara – som jeg har en fantastisk italiensk oppskrift på. Annet: Husk at det er lettere å starte med en for kjølig rødvin enn en for varm!
Jeg løpte og kjøpte. Kan bekrefte at den var fortreffelig til pasta carbonara som ble dagens middag. Lærte for et par år siden en nydelig oppskrift på carbonara hos en italiensk pastakokk. Jeg er ikke så himla god på mat, men hjemmelaget pasta og den samme carbonaraen kan jeg. Nytt for meg er vin til. Supertips denne uken også!