15 000 poeng fra Hyatt Gold Passport – luke # 5 – 2016

I dag trekker vi  1 vinner som vil motta et gavekort på 15.000 poeng fra Hyatt Gold Passport. Hyatt Gold Passport poeng kan brukes til å betale hele, eller deler av din overnatting hos Hyatt.

hyatt

Er du ikke medlem i Hyatt Gold Passport kan du melde deg inn her.

Husk å delta i dagens trekning ved å skrive inn din e-mailadresse i feltet nedenfor.

Dagens premiesponsor:

hyatt

Husk også å delta i loddtrekningen de kommende dagene frem mot jul. Vi byr på nye premier hver dag fra disse sponsorene:

logos-new

Vilkår for deltagelse i konkurransen:

InsideFlyers julekalender er felles for våre lesere i Norge, Danmark og Sverige. Hver dag trekkes en vinner i en felles pulje fra de tre landene. Vinneren får direkte beskjed på e-post og offentliggjøres på våre hjemmesider. Om en daglig vinner ikke har svart på e-post henvendelse fra oss innen 7 dager, mister han/hun retten til denne.

For å delta i konkurransen aksepterer du å motta nyhetsbrevet fra InsideFlyer.no/dk

Du kan til enhver tid melde deg av ved å benytte linken som er vedlagt i samtlige e-poster du vil motta fra oss.

Premiene er personlige og kan ikke overdras til andre. Merk at vinneren har eget ansvar for å betale eventuelle skatter, avgifter, toll, moms etc som måtte tilkomme i forbindelse med forsendelse av premier. Premier vil kun bli sendt innen Norden.

InsideFlyer forbeholder seg retten til å utelukke personer fra konkurranser som mistenkes for å jukse eller erverve seg uberettigede fordeler eller saboterer konkurransen.

Vinneren velges av InsideFlyer via loddtrekning mellom alle dagens deltakere, og vinneren får direkte beskjed samt blir offentliggjort på InsideFlyer.no/dk og i vårt nyhetsbrev. Vi tar forbehold om tekniske feil som måtte oppstå i forbindelse med denne konkurransen og forbeholder oss retten til utelukkende å utdele det antall premier som er nevnt i konkurransen. Daglig trekkes tre vinnerkandidater fra henholdsvis Norge, og Danmark. Blant disse i alt 6 deltakerne trekkes dagens vinner via random.org.

InsideFlyer forbeholder seg retten til å endre konkurranseperioden uten ytterligere varsel. I tvilstilfeller forbeholder InsideFlyer seg eksklusiv rett til å foreta endelige avgjørelser om vinner, deltakelse, reiseperiode og lignende. Har du ytterligere spørsmål til konkurransen, er du alltid velkommen til å kontakte oss.