EMIRATES SKYWARDS: Vinn 25 000 SkyWards poeng

I dag byr julekalenderen på 25 000 SkyWards poeng fra Emirates. Disse poengene vil bli satt inn på din SkyWards konto og du kan bruke dem som du ønsker. Legg merke til at disse poengene ikke teller med mot et høyere statusnivå.

Er du ikke allerede medlem av SkyWards, så kan du melde deg inn her.

SkyWards er Emirates lojalitetsprogram som gir deg mulighet til å opptjene poeng på dine flyreiser med Emirates og mange utvalgte partnere. Poeng kan blant annet brukes til bonusreiser med Emirates mellom Oslo/Stockholm/København og Emirates mange destinasjoner i hele verden.

 

Husk å delta i dagens trekning ved å skrive inn din e-mail i feltet nedenfor.

Vinneren vil bli trukket tilfeldig blant alle som deltar i dagens trekning i Danmark, Norge og Sverige. Vinnerne får direkte beskjed. Premien kan ikke byttes til kontanter. Ved å delta godkjenner du også nedenstående vilkår.

 

Dagens premiesponsor:

Emirates_logo.svg

 

 

Husk også å delta i trekningene de kommende dagene frem til jul. Du kan finne overraskelser fra disse sponsorene:

logos-new

Vilkår for deltagelse i konkurransen:

InsideFlyers julekalender er felles for våre lesere i Norge, Danmark og Sverige. Hver dag trekkes en vinner i en felles pulje fra de tre landene. Vinneren får direkte beskjed på e-post og offentliggjøres på våre hjemmesider. Om en daglig vinner ikke har svart på e-post henvendelse fra oss innen 7 dager, mister han/hun retten til denne.

For å delta i konkurransen aksepterer du å motta nyhetsbrevet fra InsideFlyer.no/dk

Du kan til enhver tid melde deg av ved å benytte linken som er vedlagt i samtlige e-poster du vil motta fra oss.

Premiene er personlige og kan ikke overdras til andre. Merk at vinneren har eget ansvar for å betale eventuelle skatter, avgifter, toll, moms etc som måtte tilkomme i forbindelse med forsendelse av premier. Premier vil kun bli sendt innen Norden.

InsideFlyer forbeholder seg retten til å utelukke personer fra konkurranser som mistenkes for å jukse eller erverve seg uberettigede fordeler eller saboterer konkurransen.

Vinneren velges av InsideFlyer via loddtrekning mellom alle dagens deltakere, og vinneren får direkte beskjed samt blir offentliggjort på InsideFlyer.no/dk og i vårt nyhetsbrev. Vi tar forbehold om tekniske feil som måtte oppstå i forbindelse med denne konkurransen og forbeholder oss retten til utelukkende å utdele det antall premier som er nevnt i konkurransen. Daglig trekkes tre vinnerkandidater fra henholdsvis Norge, og Danmark. Blant disse i alt 6 deltakerne trekkes dagens vinner via random.org.

InsideFlyer forbeholder seg retten til å endre konkurranseperioden uten ytterligere varsel. I tvilstilfeller forbeholder InsideFlyer seg eksklusiv rett til å foreta endelige avgjørelser om vinner, deltakelse, reiseperiode og lignende. Har du ytterligere spørsmål til konkurransen, er du alltid velkommen til å kontakte oss.