£50 LUXURY TRAVEL DIARY

Vinn £ 50 (NOK 550) til å bruke på en hvilken som helst Luxury Travel Diary auksjon i dagens Inside Flyer julekalender.

Premier du kan vinne  er alt fra en uke i Karibien, en helg i Paris eller på Four Seasons ved Nilen, til fjerne himmelstrøk som det nye 5-stjerners Keemala i Phuket eller Peppers Cradle luksus Mountain Lodge i Tasmania. Uansett hva dine drømmer er, er dette en auksjon verdt en å ta en titt på.

Hva er Luxury Travel Diary auksjon ? Luxury Travel Diary er en high-end reiseblogg med flotte anmeldelser som har en haug med reise auksjoner med virkelig gode kjøp.

Innholdet i disse luksusreise auksjonene går billig, vanligvis mellom 30-60% av virkelig verdi, slik at det er anledning til å ta med deg en god handel. Her er alle de som slutter snart som sannsynligvis er det best å sjekke ut akkurat nå. Dette er for Hotel & Villa bare elementer. Denne gjelder reisetilbehør.

Om du vinner eller ikke, ALLE lesere av InsideFlyer får GRATIS £ 20 på enkelte auksjon mellom nå og slutten av januar (med et minimum av utgifter på £ 50). For å kreve, etter at du har vunnet en auksjon kontakte oss med tilbudet kode IFJAN17, og PayPal fakturanummer knyttet til auksjonen du går for.

Luxury Travel Diary vil da trekke fra £ 20 (ca. $ 25 *), fra auksjonsbeløpetr. Vilkår: En kode som kan brukes, per person per auksjon seier. Minimum spend er GBP£ 50. Utløpsdato for 31. januar 2017.

Luxury Travel Diary forbeholder seg retten til å avslå tilbudet bør disse vilkårene ikke overholdes også. Husk å delta i dagens trekning ved å skrive inn din e-post i feltet under.

 

Beautiful beach and waves of Caribbean Sea

Dagens premiesponsor:

 

Husk også å delta i trekningene de kommende dagene frem til jul. Du kan finne overraskelser fra disse sponsorene:

 

Vilkår for deltagelse i konkurransen:

InsideFlyers julekalender er felles for våre brukere i Norge, Danmark og Sverige. Hver dag trekkes en vinner i en felles pulje fra de tre landene. Vinneren får direkte beskjed på e-mail og offentliggjøres på våre hjemmesider. Om en daglig vinner ikke har svart på epost fra oss innen 7 dager, mister han/hun retten til denne.

For å delta i konkurransen aksepterer du å motta nyhetsbrev fra InsideFlyer.no/dk/se.

Du kan til enhver tid avmelde deg ved å benytte linken som er vedlagt i samtlige mail du vil motta fra oss.

Premiene er personlige og kan ikke overdras til andre. Merk at vinneren har eget ansvar for å betale eventuelle skatter, avgifter, toll, moms etc som måtte tilkomme i forbindelse med forsendelse av premier.

InsideFlyer forbeholder seg retten til å utelukke personer fra konkurranser som mistenkes for å jukse eller erverve seg uberettigede fordeler eller saboterer konkurransen.

Vinneren velges av InsideFlyer via loddtrekning mellom alle dagens deltakere, og vinneren får direkte beskjed samt blir offentliggjort på InsideFlyer.no/dk/se og i vårt nyhetsbrev. Vi tar forbehold om tekniske feil som måtte oppstå i forbindelse med denne konkurransen og forbeholder oss retten til utelukkende å utdele det antall premier som er nevnt i konkurransen. Daglig trekkes tre vinnerkandidater fra henholdsvis Norge, Danmark og Sverige. Blant disse i alt 9 deltakerne trekkes dagens vinner via random.org.

InsideFlyer forbeholder seg retten til å endre konkurranseperioden uten ytterligere varsel. I tvilstilfeller forbeholder InsideFlyer seg eksklusiv rett til å foreta endelige avgjørelser om vinner, deltakelse, reiseperiode o.l. Har du ytterligere spørsmål til konkurransen, er du alltid velkommen til å kontakte oss.