EMIRATES: 2 flybilletter til Dubai – Julaften (Finalen) !

Gaveregnet fortsetter og i dag er det virkelig snakk om en super premie bak julekalender-luken. Vi trekker nemlig lodd blant alle som deltar i dag om:

2 flybilletter t/r Dubai med Emirates

Emirates-A380-flying_475x340Emirates flyr daglig fra Danmark, Norge og Sverige til Dubai og med et stort antall videre-forbindelser ut i verden. Fra København flys ruten til Dubai med verdens største passasjerfly, Airbus A380 og fra Oslo og Stockholm med moderne Boeing 777-fly. Du velger selv hvor du helst vil fly fra.

Ombord hos Emirates får du full servering og et underholdningssystem i verdensklasse med over 2 000 titler å velge mellom.

Dagens heldige InsideFlyer-leser vinder 2 flybilletter på økonomiklasse tur/retur fra København, Oslo eller Stockholm til den pulserende storbyen Dubai.

 

Husk å delta i dagens trekning ved å skrive inn din e-mailadresse i feltet nedenfor.

Vinneren vil bli trukket tilfeldig blant alle som deltar i dagens trekning i Danmark, Norge og Sverige. Vinnerne får direkte beskjed. Premien kan ikke byttes til kontanter. Ved å delta godkjenner du også nedenstående vilkår.

 

Dagens premiesponsor:

brand

 

Husk også å delta i trekningene de kommende dagene frem til jul. Du kan finne overraskelser fra disse sponsorene:

 

Vilkår for deltagelse i konkurransen:

InsideFlyers julekalender er felles for våre brukere i Norge, Danmark og Sverige. Hver dag trekkes en vinner i en felles pulje fra de tre landene. Vinneren får direkte beskjed på e-mail og offentliggjøres på våre hjemmesider. Om en daglig vinner ikke har svart på epost fra oss innen 7 dager, mister han/hun retten til denne.

For å delta i konkurransen aksepterer du å motta nyhetsbrev fra InsideFlyer.no/dk/se.

Du kan til enhver tid avmelde deg ved å benytte linken som er vedlagt i samtlige mail du vil motta fra oss.

Premiene er personlige og kan ikke overdras til andre. Merk at vinneren har eget ansvar for å betale eventuelle skatter, avgifter, toll, moms etc som måtte tilkomme i forbindelse med forsendelse av premier.

InsideFlyer forbeholder seg retten til å utelukke personer fra konkurranser som mistenkes for å jukse eller erverve seg uberettigede fordeler eller saboterer konkurransen.

Vinneren velges av InsideFlyer via loddtrekning mellom alle dagens deltakere, og vinneren får direkte beskjed samt blir offentliggjort på InsideFlyer.no/dk/se og i vårt nyhetsbrev. Vi tar forbehold om tekniske feil som måtte oppstå i forbindelse med denne konkurransen og forbeholder oss retten til utelukkende å utdele det antall premier som er nevnt i konkurransen. Daglig trekkes tre vinnerkandidater fra henholdsvis Norge, Danmark og Sverige. Blant disse i alt 9 deltakerne trekkes dagens vinner via random.org.

Bemærk at hvis præmien er flybilletter, så kan der være visse blackout perioder, hvor disse ikke kan benyttes.

InsideFlyer forbeholder seg retten til å endre konkurranseperioden uten ytterligere varsel. I tvilstilfeller forbeholder InsideFlyer seg eksklusiv rett til å foreta endelige avgjørelser om vinner, deltakelse, reiseperiode o.l. Har du ytterligere spørsmål til konkurransen, er du alltid velkommen til å kontakte oss.