Flybilletter fra Finnair

Bak dagens luke finner du en flott premie fra Finnair som kan sende deg og en reisepartner til Helsinki.

I dag trekker vi lodd om to flybilletter fra Oslo til den finske hovedstaden Helsinki.

Ta med deg din partner, et familiemedlem eller en god venn på denne turen hvis du er så heldig å vinne.

35ae1a9954327ebf30699ccbbc752e01Finnair tilbyr – via Helsinki – mer enn 50 destinasjoner i Europa og ikke mindre end 11 i Asia. Dessuten har Finnair en av de yngste flyparker i Europa og er første Europeiske flyselskab til å benytte den nye – og ultramoderne – Airbus A350XWB på deres langruter. I alt får Finnair levert 19 av denne flytypen.

Finnair er medlem av OneWorld og kan gjennom denne alliansen tilby forbindelser til alle deler av verden.

Les mer om Finnair her

 

Husk å delta i dagens trekning ved å skrive inn din e-mailadresse i feltet nedenfor.

Vinneren vil bli trukket tilfeldig blant alle som deltar i dagens trekning i Danmark, Norge og Sverige. Vinnerne får direkte beskjed. Premien kan ikke byttes til kontanter. Ved å delta godkjenner du også nedenstående vilkår.

 

Dagens premiesponsor:

FINNAIR_Logo_Blue_webuse-1-650x72

 

Husk også å delta i loddtrekningen de kommende dagene frem mot jul. Vi byr på nye premier hver dag fra disse sponsorene:

IFxmas-sponsor

 

Vilkår for deltagelse i konkurransen:

InsideFlyers julekalender er felles for våre lesere i Norge, Danmark og Sverige. Hver dag trekkes en vinner i en felles pulje fra de tre landene. Vinneren får direkte beskjed på e-mail og offentliggjøres på våre hjemmesider. Om en daglig vinner ikke har svart på e-mail fra oss innen 7 dager, mister han/hun retten til denne.

For å delta i konkurransen aksepterer du å motta nyhetsbrev fra InsideFlyer.no/dk/se.

Du kan til enhver tid avmelde deg ved å benytte linken som er vedlagt i samtlige mail du vil motta fra oss.

Premiene er personlige og kan ikke overdras til andre. Merk at vinneren har eget ansvar for å betale eventuelle skatter, avgifter, toll, moms etc som måtte tilkomme i forbindelse med forsendelse av premier.

InsideFlyer forbeholder seg retten til å utelukke personer fra konkurranser som mistenkes for å jukse eller erverve seg uberettigede fordeler eller saboterer konkurransen.

Vinneren velges av InsideFlyer via loddtrekning mellom alle dagens deltakere, og vinneren får direkte beskjed samt blir offentliggjort på InsideFlyer.no/dk/se og i vårt nyhetsbrev. Vi tar forbehold om tekniske feil som måtte oppstå i forbindelse med denne konkurransen og forbeholder oss retten til utelukkende å utdele det antall premier som er nevnt i konkurransen. Daglig trekkes tre vinnerkandidater fra henholdsvis Norge, Danmark og Sverige. Blant disse i alt 9 deltakerne trekkes dagens vinner via random.org.

InsideFlyer forbeholder seg retten til å endre konkurranseperioden uten ytterligere varsel. I tvilstilfeller forbeholder InsideFlyer seg eksklusiv rett til å foreta endelige avgjørelser om vinner, deltakelse, reiseperiode og lignende. Har du ytterligere spørsmål til konkurransen, er du alltid velkommen til å kontakte oss.