NORDIC CHOICE CLUB: 1 vinner får hele 30 000 bonuspoeng

I dag kan en heldig InsideFlyer leser vinne hele 30 000 bonuspoeng fra Nordic Choice Club. Disse poengene kan du bruke til en gratis hotellovernatting på utvalgte hoteller i hele Norden eller Baltikum – eller spare dem til en gratis overnatting på ett av kjedens mest luksuriøse hoteller.

Dagens vinner får satt inn 30 000 bonuspoeng på sin Nordic Choice Club konto – så skynd deg å delta i dag. Er du ikke medlem, kan du melde deg inn her.

Choice Club Nordic er bonusprogrammet for flere kjente hotell-brands, som Clarion Hotels, Quality Hotels, Choice hoteller. Choice Club Nordic har hoteller store deler av Norden og Baltikum.

Les mer om Nordic Choice Club  her.

Husk å delta i dagens trekning ved å skrive inn din e-mailadresse i feltet nedenfor.

Vinneren vil bli trukket tilfeldig blant alle som deltar i dagens trekning i Danmark, Norge og Sverige. Vinnerne får direkte beskjed. Premien kan ikke byttes til kontanter. Ved å delta godkjenner du også nedenstående vilkår.

Dagens premiesponsor:

choice-club-nordic

Husk også å delta i loddtrekningen de kommende dagene frem mot jul. Vi byr på nye premier hver dag fra disse sponsorene:

screen-shot-2016-11-29-at-22-37-22

Vilkår for deltagelse i konkurransen:

InsideFlyers julekalender er felles for våre lesere i Norge, Danmark og Sverige. Hver dag trekkes en vinner i en felles pulje fra de tre landene. Vinneren får direkte beskjed på e-post og offentliggjøres på våre hjemmesider. Om en daglig vinner ikke har svart på e-post henvendelse fra oss innen 7 dager, mister han/hun retten til denne.

For å delta i konkurransen aksepterer du å motta nyhetsbrevet fra InsideFlyer.no/dk

Du kan til enhver tid melde deg av ved å benytte linken som er vedlagt i samtlige e-poster du vil motta fra oss.

Premiene er personlige og kan ikke overdras til andre. Merk at vinneren har eget ansvar for å betale eventuelle skatter, avgifter, toll, moms etc som måtte tilkomme i forbindelse med forsendelse av premier. Premier vil kun bli sendt innen Norden.

InsideFlyer forbeholder seg retten til å utelukke personer fra konkurranser som mistenkes for å jukse eller erverve seg uberettigede fordeler eller saboterer konkurransen.

Vinneren velges av InsideFlyer via loddtrekning mellom alle dagens deltakere, og vinneren får direkte beskjed samt blir offentliggjort på InsideFlyer.no/dk og i vårt nyhetsbrev. Vi tar forbehold om tekniske feil som måtte oppstå i forbindelse med denne konkurransen og forbeholder oss retten til utelukkende å utdele det antall premier som er nevnt i konkurransen. Daglig trekkes tre vinnerkandidater fra henholdsvis Norge, og Danmark. Blant disse i alt 6 deltakerne trekkes dagens vinner via random.org.

InsideFlyer forbeholder seg retten til å endre konkurranseperioden uten ytterligere varsel. I tvilstilfeller forbeholder InsideFlyer seg eksklusiv rett til å foreta endelige avgjørelser om vinner, deltakelse, reiseperiode og lignende. Har du ytterligere spørsmål til konkurransen, er du alltid velkommen til å kontakte oss.