Norwegian: 2 flybilletter på Premium Class

Gavedrysset fortsetter og idag på Juleaften snakker vi om en virkelig flott premie bak julekalender-luken. Vi trekker lodd blant alle som deltar i dag om:

2 flybilletter t/r til valgfri langrute-destinasjon på Premium Class
med Norwegian

norwegian-premium-cabin

Norwegian flyr med moderne Boeing 787 Dreamliner-fly, som byr på omfattende underholdningssystem og ekstra god komfort på Premium Class. Du får blant annet hele 46 tommers seteavstand, 3 retters meny med drikke, velkomstdrink, fast track*, loungeadgang* og 2×20 kg bagasje.

Les mere om Norwegian’s Premium Class ved å klikke her

Dagens heldige InsideFlyer-leser vinner 2 stk. flybilletter på Premium Class tur/retur fra en valgfri Norwegian destinasjon i Skandinavia til en valgfri Norwegian langrute-destinasjon. Du kan for eksempel velge mellom New York, Bangkok, Las Vegas, Los Angeles, Puerto Rico, St. Croix osv.

Husk å delta i dagens trekkning ved å skrive inn din e-mailadresse i feltet nedenfor.

Vinneren vil bli trukket tilfeldig blant alle som deltar i dagens trekning i Danmark, Norge og Sverige. Vinnerne får direkte beskjed. Premien kan ikke byttes til kontanter. Ved å delta godkjenner du også nedenstående vilkår.

Dagens premiesponsor:

norwegian logo_com

Husk også å delta i trekningene de kommende dagene frem til jul. Du kan finne overraskelser fra disse sponsorene:

SPonsorlogoesXmasIF-hegel

Vilkår for deltagelse i konkurransen:

InsideFlyers julekalender er felles for våre brukere i Norge, Danmark og Sverige. Hver dag trekkes en vinner i en felles pulje fra de tre landene. Vinneren får direkte beskjed på e-mail og offentliggjøres på våre hjemmesider. Om en daglig vinner ikke har svart på epost fra oss innen 7 dager, mister han/hun retten til denne.

For å delta i konkurransen aksepterer du å motta nyhetsbrev fra InsideFlyer.no/dk/se.

Du kan til enhver tid avmelde deg ved å benytte linken som er vedlagt i samtlige mail du vil motta fra oss.

Premiene er personlige og kan ikke overdras til andre. Merk at vinneren har eget ansvar for å betale eventuelle skatter, avgifter, toll, moms etc som måtte tilkomme i forbindelse med forsendelse av premier.

InsideFlyer forbeholder seg retten til å utelukke personer fra konkurranser som mistenkes for å jukse eller erverve seg uberettigede fordeler eller saboterer konkurransen.

Vinneren velges av InsideFlyer via loddtrekning mellom alle dagens deltakere, og vinneren får direkte beskjed samt blir offentliggjort på InsideFlyer.no/dk/se og i vårt nyhetsbrev. Vi tar forbehold om tekniske feil som måtte oppstå i forbindelse med denne konkurransen og forbeholder oss retten til utelukkende å utdele det antall premier som er nevnt i konkurransen. Daglig trekkes tre vinnerkandidater fra henholdsvis Norge, Danmark og Sverige. Blant disse i alt 9 deltakerne trekkes dagens vinner via random.org.

Bemærk at hvis præmien er flybilletter, så kan der være visse blackout perioder, hvor disse ikke kan benyttes. Der kan også være øvrige begrænsninger.

InsideFlyer forbeholder seg retten til å endre konkurranseperioden uten ytterligere varsel. I tvilstilfeller forbeholder InsideFlyer seg eksklusiv rett til å foreta endelige avgjørelser om vinner, deltakelse, reiseperiode o.l. Har du ytterligere spørsmål til konkurransen, er du alltid velkommen til å kontakte oss.

*) Ikke tilgængelig på alle destinationer