SAS EuroBonus Silver

I dag lodder vi ut et SAS EuroBonus Sølvkort blant alle som deltar i dagens trekning. Alt du trenger å gjøre er å skrive inn din e-mailadresse nedenfor.

EBS-SE

Med et SAS EuroBonus Sølvkort kan du medbringe én ekstra bagasje på alle SAS-flyvninger – uten ekstra gebyr. Du får også adgang til Fast Track og SAS egne lounger i visse perioder om sommeren og over julen.

Med et SAS EuroBonus Sølvkort er det ingen tvil om at dine SAS-reiser i fremtiden vil bli mer behagelige. Fast Track får deg hurtigere igjennom flyplassen, og det å kunne slappe av med en drink og litt mat i loungen er alltid en god start på en reise.

 

Husk å delta i dagens trekning ved å skrive inn din e-mail i feltet nedenfor.

Vinneren vil bli trukket tilfeldig blant alle som deltar i dagens trekning i Danmark, Norge og Sverige. Vinnerne får direkte beskjed. Premien kan ikke ombyttes til kontanter. Ved å delta godkjenner du også nedenstående vilkår.

 

Dagens premiesponsor:

sas-small

 

Husk også å delta i trekningene de kommende dagene frem til jul. Du kan finne overraskelser fra disse sponsorene:

IFxmas-sponsor

 

Vilkår for deltagelse i konkurransen:

InsideFlyers julekalender er felles for våre brukere i Norge, Danmark og Sverige. Hver dag trekkes en vinner i en felles pulje fra de tre landene. Vinneren får direkte beskjed på e-mail og offentliggjøres på våre hjemmesider. Om en daglig vinner ikke har svart på epost fra oss innen 7 dager, mister han/hun retten til denne.

For å delta i konkurransen aksepterer du å motta nyhetsbrev fra InsideFlyer.no/dk/se.

Du kan til enhver tid avmelde deg ved å benytte linken som er vedlagt i samtlige mail du vil motta fra oss.

Premiene er personlige og kan ikke overdras til andre. Merk at vinneren har eget ansvar for å betale eventuelle skatter, avgifter, toll, moms etc som måtte tilkomme i forbindelse med forsendelse av premier.

InsideFlyer forbeholder seg retten til å utelukke personer fra konkurranser som mistenkes for å jukse eller erverve seg uberettigede fordeler eller saboterer konkurransen.

Vinneren velges av InsideFlyer via loddtrekning mellom alle dagens deltakere, og vinneren får direkte beskjed samt blir offentliggjort på InsideFlyer.no/dk/se og i vårt nyhetsbrev. Vi tar forbehold om tekniske feil som måtte oppstå i forbindelse med denne konkurransen og forbeholder oss retten til utelukkende å utdele det antall premier som er nevnt i konkurransen. Daglig trekkes tre vinnerkandidater fra henholdsvis Norge, Danmark og Sverige. Blant disse i alt 9 deltakerne trekkes dagens vinner via random.org.

InsideFlyer forbeholder seg retten til å endre konkurranseperioden uten ytterligere varsel. I tvilstilfeller forbeholder InsideFlyer seg eksklusiv rett til å foreta endelige avgjørelser om vinner, deltakelse, reiseperiode o.l. Har du ytterligere spørsmål til konkurransen, er du alltid velkommen til å kontakte oss.