SAS EuroBonus: Vinn Gullkort

I dag trekker vi en heldig vinner som får et Gullkort hos SAS EuroBonus i ett år.

Eurobonus GoldMed et SAS Gullkort blir dine reiser det kommende året helt sikker langt mer behagelig. Du får med dette kortet adgang til behagelige lounger med mat og drikke, fast track i sikkerhetskontrollen, ekstra bagasje, fritt setevalg ved booking, ekstra opptjening av bonuspoeng og mange andre goder.

Normalt skal man fly med SAS 45 gange på ett år eller opptjene 45 000 EuroBonus-grunnpoeng for å oppnå denne statusen. I dag deler vi ut – i samarbeid med SAS – et Gullkort till en heldig InsideFlyer-leser.

 

Husk å delta i dagens trekning ved å skrive inn din e-mailadresse i feltet nedenfor.

Vinneren vil bli trukket tilfeldig blant alle som deltar i dagens trekning i Danmark, Norge og Sverige. Vinnerne får direkte beskjed. Premien kan ikke byttes til kontanter. Ved å delta godkjenner du også nedenstående vilkår.

 

Dagens premiesponsor:

sas-small

 

Husk også å delta i trekningene de kommende dagene frem til jul. Du kan finne overraskelser fra disse sponsorene:

SPonsorlogoesXmasIF-hegel

 

Vilkår for deltagelse i konkurransen:

InsideFlyers julekalender er felles for våre brukere i Norge, Danmark og Sverige. Hver dag trekkes en vinner i en felles pulje fra de tre landene. Vinneren får direkte beskjed på e-mail og offentliggjøres på våre hjemmesider. Om en daglig vinner ikke har svart på epost fra oss innen 7 dager, mister han/hun retten til denne.

For å delta i konkurransen aksepterer du å motta nyhetsbrev fra InsideFlyer.no/dk/se.

Du kan til enhver tid avmelde deg ved å benytte linken som er vedlagt i samtlige mail du vil motta fra oss.

Premiene er personlige og kan ikke overdras til andre. Merk at vinneren har eget ansvar for å betale eventuelle skatter, avgifter, toll, moms etc som måtte tilkomme i forbindelse med forsendelse av premier.

InsideFlyer forbeholder seg retten til å utelukke personer fra konkurranser som mistenkes for å jukse eller erverve seg uberettigede fordeler eller saboterer konkurransen.

Vinneren velges av InsideFlyer via loddtrekning mellom alle dagens deltakere, og vinneren får direkte beskjed samt blir offentliggjort på InsideFlyer.no/dk/se og i vårt nyhetsbrev. Vi tar forbehold om tekniske feil som måtte oppstå i forbindelse med denne konkurransen og forbeholder oss retten til utelukkende å utdele det antall premier som er nevnt i konkurransen. Daglig trekkes tre vinnerkandidater fra henholdsvis Norge, Danmark og Sverige. Blant disse i alt 9 deltakerne trekkes dagens vinner via random.org.

InsideFlyer forbeholder seg retten til å endre konkurranseperioden uten ytterligere varsel. I tvilstilfeller forbeholder InsideFlyer seg eksklusiv rett til å foreta endelige avgjørelser om vinner, deltakelse, reiseperiode o.l. Har du ytterligere spørsmål til konkurransen, er du alltid velkommen til å kontakte oss.