SAS øker frekvensen og gjenåpner flere ruter

SAS øker frekvensen og gjenåpner flere ruter fra København

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Koronapandemien har ikke skremt oss fra å reise og SAS har tydeligvis fortsatt tro på at sommersesongen kan reddes. Nå gjenåpner selskapet enda flere ruter i juli og øker også frekvensen på flere av sine eksisterende ruter.

Sammenlignet med våre naboland er UDs reiseråd for nordmenn fortsatt ganske strenge. For danskene derimot er de strengeste restriksjonene nå historie og SAS har tydeligvis tro på at utenlandsferie fortsatt står høyt på ønskelista. Selskapet kunne i går melde at de opplever økt etterspørsel og derfor gjenåpner flere ruter fra København. I tillegg økes også frekvensen på flere av rutene som allerede er annonsert.

Airbus A320neo fra SAS

Dette er de nye rutene fra København

I tillegg til rutene som allerede er annonsert, har SAS nå annonsert ruter til Chania, Olbia, Venezia, Pisa, Pula, Thessaloniki og Warszawa. I tillegg økes frekvensen på rutene til Athen, Malaga, Nice, Oslo, Reykjavik, Færøyene, Stockholm, Chicago og New York.

SAS understreker at de er klare til å sette opp flere ruter fra Norge og Sverige også, så snart etterspørselen tar seg opp. Dette forutsetter nok imidlertid at UDs reiseråd mykes opp.

Foto: SAS

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *