View attachment 91324
Det er som flere har fortalt servering av hele første måltid åpnet brett. Savner løjrom.
Hovedrettene er presentert, men vi får dikte opp selv både forrett, ost og dessert.
View attachment 91325
Fisken først er litt intetsigende, men har en mengde smaksforsterkere som gjør det til en ok rett. Sitrus, tang og syltet ingefær og thousand island?(hvert fall rosa og med tomat). Velger å si at det er torsk.
View attachment 91326
Kjøttet er overkokt. Grønnsakene er underkokt. Eller, bare under kokt i flystandard, al dente under normale omstendigheter. skjønner ikke hvorfor de ikke bruker stykningsdeler som tåler/ krever røff behandling. Keg valgte den amerikanske rødvinen. Ikke en biffvin. Lettdrikkelig.
View attachment 91327
Den ene osten er fast og trolig skandinavisk, vi bestemmer at det ikke er en prästost, men ganske god. Først vil vi at det er en blåmuggost ved siden av, men det smaker ikke det. Litt ubestemmelig, men ok med fiken til. Dessertvinen er også god, en beerenauslese.
Så ble det champagne og James Bond til jeg ikke vill mer. -Vi må ha til den andre serveringen også.
Så da sov jeg et par timer.
K
Vis alt...