Riktig god tur Ser ut som en fin start selv om SAS sine bakkemannskaper på OSL ikke gjorde jobben sin 100% og hindret dere i å nå loungen...får håpe de går på vinger herfra og videre!
God tur! Satser på at været borte på kontinentet er bedre enn det du forlot i Bergen. Gleder meg til å følge
Jeg har aldri skjønt dette med perlesukker på skillingsbollene, jeg mener at det ødelegger hele opplevelsen. Skillingsboller skal smake kanel, ikke sukker... Forøvrig: God tur.
J**** dårlig nett her ombord! Først måtte jeg spørre to sure svenske tanter om kode for pålogging .. etterhvert fikk jeg hjelp! Nå har jeg prøvd å laste bilde av alt vi spiser og drikker, men får det ikke ned .. Det kommer nok, nå er vi rett øst for Trondheim. Ni timer til LAX
Jeg kjente en gang en kar fra Laksevåg som beskrev kjekke ting som "stormat", og dette ser jo absolutt "stormat" ut.
Mye som skjer i luften .. lest litt bok «Tante Ulrikkes vei», sett film «Tårtgeneralen», sovet litt og drukket litt mer vin ... Kommet til nordlige Canada og vel 5 timer igjen til LAX. På tide med kaffe? Skal jo innom Avis og ta ut bil, det tar seg ikke ut å være salongberuset da ..
Det er egentlig ganske kult å fly! Langt! Nå er det vel egentlig bare å få overtalt hun som ikke forstår meg at jeg bare trenger to «små» turer til før nyttår ... så har hun gull i mange år til! Nevner i fleng: Hong Kong i november? F.eks 16.-20.?? Boston i månedsskifte november/desember?
Nå er klokken godt over 9 i Los Angeles og vi har enda ikke fått frokost! SAS sier at de serverer frokost på alle fly før kl. 9 Kan noen ringe Frøsundavik og klage?
Finnes det folk i Frösundavik som veit hva SAS skal tilby på de ulike destinasjonene og rutene sine? Jeg har mine tvil! Pling med knappen, damene fikser garantert frokost til herren(e)