Tusen takk @snus_mumrikken for å stille reiseabstinensen en liten stund Bortsett fra SQ–som leverer biff på glutenfri meny(!)– er det ganske tilfeldig hvilken mat en får, nesten uavhengig av klasse. Ofte bare litt bedre dandert på C/F enn Y. På en av LH F-flightene spurte jeg om jeg kunne få hovedretten, siden det var en endeløs rekke av grønnsaksforretter, hvorpå purser beklemt sa: "I'm sorry but this is the main course..", og pekte på en litt større grønnsakstallerken. Andre LH F-flighter bedre, men igjen tilfeldig. Tørr kylling er en klassiker, 99% av gangene helt uten saus. Pleier å fukte kjøttet med rikelig med drikke i munnen
TusenTakk for hyggelege kommentarar alle saman Det set ein stor pris på. Kjekt at nokon har Ivar Aasen som sambygding og at dykk stort sett forstår spåket mitt @Insomnia4u Det virkar og vere veldig bingo ja, heldigvis så er ikkje madammen så kresen så det går stort sett bra! Men biffen som blei servert hos SQ var nok det beste flymåltidet så langt. Saman med naturleg glutenfri rett hjå Asiana.
Du skriv då ikkje på heilt gresk? Takk for reisebrevet frå ei reise i ei tid som vi i dag berre har eit vagt minne om. Både flyglede og matglede samt (fjell)turglede undervegs. Strålande!
Neidå eg skriv nok ikkje heilt gresk Men litt Ivar Aasen med nokre dialekt ord hist og her Takk for det Satsar på meir glede i 2021.
Takk, det anbefalast på det varmaste med slik reise! Skulle ideelt sett hatt enda litt lenger tid til øyhopping i stillehavet... Men det får bli ein ana gong