Veldig bra, flott at dere får i gang serveringen rundt i loungene. Snur dere i dag? God tur, peis på!
Nei for all del, tenker bare siden du jobber i alle andre byer i Norden og du og konemor (tilsynelatende) reiser til Oslo hver eneste helg for å besøke familie og dra på show. Jeg tenker jo på logistikken her, men åpenbart, forstår at det er mye tyngre og fly inn F-poeng om man skal ta buss *æsj* til jobb hver dag
«Cava er champagne optimalisert for bælming.» Vi er i gulloungen i København, bekreftelsen kommer i form av at ingen av oss forstår et kløyva ord av hva som blir sagt rundt oss. Enhetene går på høygang og ting rundt oss blir sakte men sikkert litt mer forståelig. Visitten avsluttes med en hel cavaflaske, spesielt satt ut for følget. Den tømmes og vi forstår akkurat nok dansk til å skjønne at vi må bevege oss ut mot flyet. Fra tidligere post skjønner dere tegninga, priority boarding var ikke å oppdrive. Endelig er hele gjengen samlet på rad 1 og 2. Kapteinen småprater litt, oppfattelsesevnen min skjønner at han sier noe om at vi skal til London. Enhet for enhet, dansken min blir bedre. Setebeltelyset slås av og servering nærmer seg. Varme kluter deles ut og nye flasker med musserende deles ut. Hovedretten er kalkun med litt salat på si. Praten sitter løsere og jeg oppfatter at vi får hentet inn mye av forsinkelsen, hvis jeg egentlig forstod hva kapteinen sa. Land i sikte, vi flyr inn over England. Sakte men sikkert nærmer vi oss Heathrow, loungesafarien er i gang.
Det er tid for halvdårlige loungereviews, i stikkordsform (det arbeidskapasiteten tillater nå) Singapore Airlines Helt sjef mat, endte opp med en curry som gjorde susen. Sykt digg med dusj, føler meg helt ny og klar for nye lavmål. Singapore Sling, der forsvant arbeidsevnen. Air Canada M&Ms, god reparasjonssnacks. Kaffe, slik at jeg kommer meg på beina igjen. Pent og lyst interiør, shitty stol.