Ett av de små husene har et lite event som ser bra ut. Det blir lett de store varemerkene man kjenner, men Hildonen har her invitert en som høres spennende ut.
Hvis flere skal på dette kan man ha en liten pre-flyprat og aperitif?
Sitat fra mail:
Champagnemiddag i Kjøkkenet i Veita med Dame de Carreau
Tirsdag 24.september kl. 19.00 setter vi opp en eksklusiv middag i Kjøkkenet i Veita, når vi får besøk av Oriane Carreau fra champagnehuset Dame de Carreau.
Gjennom flere generasjoner med vinmakere, fra far til sønn, og nå videre fra far til datter, har nå Oriane Carreau banet sin egen vei. I 2014 begynte hun prosessen med å konvertere en liten vinmark til organisk sertifisering, en tidkrevende prosess. Domenet, som strekker seg over 6 hektar, driftes etter strenge prinsipper om naturlig produksjon både i vinmark og vinkjeller. Far og datter har dedikert mye tid på å utforske de subtile nyansene i terroiret vinrankene står.
Det er særlig et fokus på individuelle parseller, årgangsvin og sjeldne druetyper som står sentralt hos Carreau.
Champagne Dame de Carreau har sitt utspring i landsbyen Celles-sur-Ource, kjent for den høyeste tettheten av champagneprodusenter i én enkelt landsby. Landsbyen ligger i Côte des Bar, sør i Champagne, der jordsmonnet preges av mer leire sammenlignet med områder lengre nord, noe som minner mer om jordsmonnet i Chablis. Kimmeridge-jordsmonn er fremtredende i området, noe man kjenner i hennes cuveer.
Vinene som blir servert denne kvelden:
Blancs Vrais 2018
Blancs Vrais 2019
Bonnes Bondes 2014
Bonnes Bondes 2015
Batarde 2015
Batarde 2017
Vi serverer snacks og en 4-retters meny,
med noen av de beste råvarene vi har tilgjengelig.
Måltidet avsluttes med konfekt fra Jentene på Tunet.
1995,- per person.
BILLETTER CHAMPAGNEMIDDAGVis alt...