Er det noen andre som får feilmelding på profil-siden når man går inn på f.eks. "Gi bort / motta medlemskap", "Se Lifetime Gold-status" eller "Se/Start Point Sharing"? Har vært slik hos meg et par ukers tid.

Kollega får ikke tilsvarende feilmelding, og jeg har ikke gjort noen endringer på profilen annet enn at jeg fikk Conscious Traveler-badge for litt siden.
Kollega får ikke tilsvarende feilmelding, og jeg har ikke gjort noen endringer på profilen annet enn at jeg fikk Conscious Traveler-badge for litt siden.

