Fly Emirates til Dubai og få et gratis dagspass til Atlantis Aquaventure – verdens største vannpark

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Aquaventure Waterpark har en rekke anerkjente sklier (hele 105 av dem) og vannattraksjoner, samt lekeplasser og en privat strand på over en kilometer. Blant annet kan du prøve deg på noen av de mest populære vannskliene som Leap of Faith, Aquaconda og familiefavoritten Surf’s up hvor du rir på bølgene.

De som søker litt ekstra spenning kan prøve Shark Safari hvor du er omringen av hai, eller familien kan lære mer om livet i havet i det nye Mini Marine Biologist Programme. Det er noe å gjøre for hele familien i denne parken, både for de minste og de litt større barna. Blant annet går det an å utforske verdens største barneområde med 16 attraksjoner.

Reisende fra Norge kan utnytte dette tilbudet ved å booke sin reise til Dubai, eller videre til andre destinasjoner med en stopover i Dubai, fra og med 1. august og til og med 21. august 2022.

Reisen må gjennomføres mellom 5. august og 15. oktober 2022. Tilbudet gjelder for alle kabiner, Economy, Business eller First Class.

Billetten til Aquaventure Waterpark gir de reisende et dagspass til parken i deres vanlige åpningstider**.

Flere fordeler med boardingkortet ditt

De som reiser til Dubai innen 30. september 2022 kan også nyte godt av en rekke tilbud og fordeler med My Emirates Pass. Ved å vise frem boardingkortet i et utvalg butikker, restauranter og attraksjoner får en gode priser og andre fordeler. Sjekk ut hvilke steder dette gjelder via denne nettsiden.

* Vilkår og betingelser gjelder. For alle detaljer, se her.
** The Aquaventure Waterpark stenger ved solnedgang.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *