Circle M: Mövenpick Hotels and Resorts

Mövenpick Hotels and Resorts bar

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Reiser du en del og bor i områder hvor Mövenpick Hotels and Resorts har hoteller, kan et medlemskap i Circle M være noe for deg. Her er det penger å spare!

Hotellkjeden Mövenpick Hotels and Resorts har et slags lojalitetsprogram som du kjøper deg tilgang til. Programmet, som kalles Circle M, gir blant annet rabatter på mat, drikke og opphold på Mövenpick sine hoteller.

Mövenpick Circle M

På en tur til Dubai for en liten stund siden endte jeg og familien min opp med å spise flere ganger på Mövenpick Hotel Jumeirah Beach. Hotellet lå like ved leilighetshotellet vi bodde på og var et enkelt valg med to små barn. Et av hotellets restauranter serverte en stor og lekker buffet med nye variasjoner hver dag.

En av servitørene la merke til oss da vi kom innom for andre gang og anbefalte oss å sjekke Mövenpicks Circle M-program.

Store rabatter å hente

Mot en årsavgift på $100 USD (ca. 850 kroner) får tilgang til Circle M i et år via en app som finnes til både Android og iOs. Når du har betalt (kan gjøres på alle Mövenpicks hoteller), lastet ned appen og aktivert den, får du 25% rabatt på mat og drikke på kjedens hoteller. Rabatten gjelder på hele regningen for inntil seks personer. I Dubai spiser og drikker dessuten barn under seks år gratis på Mövenpick sine hoteller.

Mövenpick hotellrom

Du får også 25% rabatt på opphold på kjedens hoteller, men det kan virke som at denne rabatten ikke nødvendigvis er bedre enn egne kampanjer som hotellkjeden kjører. Som Circle M-medlem mottar du også informasjon om eksklusive tilbud og kampanjer.

For meg og min familie ble årsavgiften på Circle M-medlemskapet raskt tjent inn igjen. Får jeg også mulighet til å booke et opphold eller to med rabatt i løpet av det neste året vil avkastningen bli enda bedre. Om ikke annet vil jeg fortsatt på 25% rabatt på mat og drikke på alle Mövenpicks hoteller.

Hvis du aldri har bodd på et Mövenpick-hotell før, kan du lese vår anmeldelse av Mövenpick Hotel Colombo her.

Denne artikkelen ble opprinnelig skrevet av Carl Erik Larsen for InsideFlyer.dk.

Foto: Mövenpick Hotels and Resorts

Kommentar

  1. jonss sier

    Circle-M ser ut til å være historie, i det minste i Vest-Europa. Mulig fordelsprogrammet fortsatt lever en stund i Midtøsten.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *