Norwegian er kåret til Europas beste lavprisselskap

Nå kan du betale med vipps hos Norwegian

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Norwegian ble kåret til Europas beste lavprisselskap under «Passenger Choice Awards» i Dublin i går kveld. Det er passasjerene selv som har stemt frem Norwegian.

Det var under Airline Passengers Experience Association (APEX) sitt prestisjetunge «Passenger Choice Awards» i Dublin i går kveld at Norwegian ble tildelt prisen Beste lavprisselskap i Europa. Passasjerer har rangert mer enn én million flyvninger, med fokus på komfort, service, samt underholdning og WiFi om bord.

Norwegians konsernsjef Bjørn Kjos sier:

Vi setter stor pris på denne anerkjennelsen, spesielt fordi det er kundene selv som har gitt sine stemmer til Norwegian. Det betyr mye for oss at passasjerene verdsetter den gode servicen, gratis WiFi og våre nye, komfortable og mer miljøvennlige fly. Jeg vil takke alle våre passasjerer som har valgt å fly med Norwegian og ikke minst våre hardtarbeidende og dedikerte medarbeidere over hele verden.

Om Passenger Choice Awards

Passenger Choice Awards ble opprettet av Airline Passenger Experience Association (APEX) for å gi flypassasjerene en mulighet til å si sin mening. Det er en omfattende kåring hvor mer enn én million flyvninger har blitt rangert av passasjerer gjennom spørreundersøkelser på nett i tidsperioden 1. juli 2017 til 31. juni 2018.

Nye fordeler i Norwegian Reward

Kommentar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *