Emirates gir passasjerer gratis tilgang til noen av de største attraksjonene i Dubai

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Emirates ønsker å gi sommerferiegjestene i Dubai noe ekstra og tilbyr sine kunder gratis inngang til flere av de mest populære attraksjonene i De forente arabiske emirater.

Enten du kommer tilbake til Dubai eller besøker byen for første gang, får alle Emirates’ kunder gratis inngang til de mest populære attraksjonene i De forente arabiske emirater;

  • Burj Khalifa At The Top: Ta turen opp til utsiktsdekket på 124. og 125. etasje på verdens høyeste bygning, Burj Khalifa. Her kan du nyte en 360 graders utsikt over Dubai fra 456 meters høyde over havet. Gratisbillettene gjelder fra 30. juni til og med 30. September 2022.
  • The Dubai Fountains Boardwalk Experience: Ved foten av Burj Khalifa finner du verdens største koreograferte dansende fontener. Hver halvtime på kvelden vil fontenen lyse opp og danse i takt med kjent musikk fra hele verden. Showet er gratis å se på avstand rundt bassenget, men for en virkelig spesiell opplevelse kan Emirates’ passasjerer stå på en flytende plattform kun ni meter fra vanndansen på The Dubai Fountains Boardwalk Experience.
  • Louvre Abu Dhabi: Museet er en arkitektonisk perle i seg selv, og huser hundrevis av kjente antikke kunstverk som er over hundrevis av år gamle. Benytt muligheten til å se nærmere på en samling av 167 kunstverk av anerkjente internasjonale kunstnere i en av De forente arabiske emiraters mest ikoniske kulturelle attraksjoner. 

For å få tilgang til disse attraksjonene kan du hente billetter her*: https://www.emirates.com/english/special-offers/summer-special-offer/

Tilbudet gjelder Emirates’ passasjerer som booker en tur-retur billett til Dubai uavhengig av kabin, mellom 30. juni og 11. juli 2022 for reiser som skal gjennomføres i perioden mellom 1. juli og 30. september 2022**. Tilbudet er også tilgjengelig gjennom samarbeidende reisebyråer og utvalgte Emirates Retail shops.

Opplev mer av Dubai med Emirates

My Emirates Pass: Ta vare på Emirates boardingkort når du går av flyet. Det fungerer nemlig også som et rabattkort fram til 30. september 2022. Ved å vise frem Emirates’ boardingkort sammen med gyldig ID-kort får Emirates’ kunder tilgang til hundrevis av rabatterte priser i butikker, velvære og restauranter i Dubai. Les mer om My Emirates Pass her: www.emirates.com/myemiratespass.

Skywards partners: Medlemmer av Emirates’ lojalitetsprogram Skywards kan tjene Miles på butikker i UAE, og kan løse inn disse for oppgraderinger og belønningsbilletter, samt billetter til konserter og sportsbegivenheter. Les mer om Emirates Skyward her: https://www.emirates.com/ae/english/skywards/.

Ferie i Dubai

Dubai er stedet å være i sommer. I tillegg til å ha milevis med sandstrender, beach-klubber og en rekke badeland, kan Dubai også by på et omfattende tilbud med kultur, shopping og restauranter i verdensklasse. The Dubai Summer Surprises er en av byens største shopping- og underholdningsarrangement som byr på en fullpakket kalender med eventer og familieaktiviteter, eksklusive shopping tilbud og morsomme konkurranser.

Nå som reiserestriksjonene er løftet tilbyr Emirates reisende fra over 130 destinasjoner muligheten til komfortable flyreiser til Dubai.

For kunder som ønsker å gjøre ferien i Dubai til noe helt spesiell får de tilgang til en rekke gjennom en rekke spennende aktiviteter gjennom Emirates Holidays

Reise med Emirates

Emirates tilbyr prisvinnende tjenester til kunder i alle kabiner. Å reise med familie er mye mer praktisk med Emirates tilrettelagte tjenester som inkluderer prioritert ombordstigning og over 100 barnekanaler på Emirates’ underholdningssystem om bord hvor alle har en egen skjerm. 

Passasjerenes helse og velvære har alltid topp prioritet, derfor har Emirates introdusert et omfattende sett med sikkerhetstiltak på hvert trinn av kundereisen. Flyselskapet har også utvidet sitt kontaktløse teknologitilbud for å gi enda mer praktiske alternativer for å komme raskere gjennom flyplassformaliteter.

Kunder oppfordres til å sjekke de siste retningslinjene for reising fra myndighetene og sikre at de oppfyller reisekravene til deres endelige destinasjon. For mer informasjon om adgangskrav for internasjonale besøkende og innbyggere som returnerer til Dubai, besøk: https://www.emirates.com/english/help/covid-19/dubai-travel-requirements/

Landingssiden vil ha mer informasjon om innløsninger og mer.

*For å løse inn de tre tilbudene, må passasjerer som bestiller og utsteder billettene sine innen salgsperioden sende en e-post til [email protected] med Passenger Name Record (PNR) referanse, ankomsttid i Dubai, navn på passasjerer, kontaktinformasjon, samt telefonnummer og e-postadresse for å motta de unike tilgangskodene for disse attraksjonene.

** Flybilletter må kjøpes for tur/retur. Enveisbilletter vil ikke være kvalifisert for tilbudet. Emirates flybilletter er til enhver tid avhengig av tilgjengelighet og Emirates befordringsbetingelser og gjeldende billettbetingelser som angitt på Emirates nettside.

Foto: Emirates / PR

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *