Finnair business class til Singapore fra kr. 11700

Singapore Gardens by the Bay

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Akkurat nå finner vi usedvanlig gode priser i business class til Singapore fra Oslo med Finnair. Prisene starter på 11 700 kroner og det ser ikke ut til å være noe begrensninger på tilgjengelighet og opphold, utover natt mellom lørdag og søndag.

Reiselysten er nesten uutholdelig for mange av oss nå, men selv om vi ikke kan reise hvor vi vil kan vi i alle fall planlegge fremtidige reiser. Med avreise fra Oslo Lufthavn finner vi nå business class-billetter til Singapore med Finnair for bare 11 700 kroner. Tilgjengeligheten ser ut til å være god, og reiseperioden strekker seg fram til sommeren 2021. Vi aner ikke hvor lenge dette tilbudet står, så ikke vent for lenge med å bestemme deg.

Finnair business class til Singapore fra kr. 11 700

Disse prisene kommer av en eller annen grunn ikke opp i Google Flights, men du finner de på flyselskapets nettsider eller på bookingtjenester som momondo.no.

Bonuspoeng

Billettene har de samme betingelsene som vanlige Business Classic-billetter. Dette betyr 200% opptjening og minst 36 000 Finnair Plus-poeng som Basic-medlem. Elitestatus i Finnair Plus gir høyere opptjening.

Opptjener du poeng i British Airways Executive Club vil denne turen gi 360 Tier Points og 15 650 Avios.

Finnair Business Class

Finnair har et godt business-produkt om bord i sine Airbus A350-fly som brukes på denne ruten. Vi har tidligere testet business i Finnairs Airbus A330 og var generelt godt fornøyd med opplevelsen.

Forsidefoto: Free-Photos / Pixabay

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *