Forbedringer på vei for EuroBonus-medlemmer

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

InsideFlyer møtte SAS-direktør, Eivind Roald, i forbindelse med ruteoppstarten til Los Angeles til en prat om fremtiden for EuroBonus og produktene SAS tilbyr kundene. I den forbindelse avslørte han for oss en interessante forbedringer som medlemmene av SAS EuroBonus snart kan se frem til.

Der har lenge gått rykter om at SAS snart vil komme med endringer i EuroBonus programmet. Vi møtte Eivind Roald i Los Angeles til en prat om dette. Her avslørte han for InsideFlyer at en av endringene vil bli at medlemmene snart vil kunne se frem til at utløpsdatoen for poeng vil endres.

 

I dag utløper poengene 5 år efter de er opptjent, med mindre du har Diamant status. Dette vil i fremtiden endres for alle medlems-nivåer slik poeng ikke utløper så lenge du holder kontoen din aktiv. Det vil si at så lenge det er aktivitet på kontoen, så vil dine poeng kunne benyttes. Aktiviteten behøver ikke nødvendigvis å bety at du må kjøpe SAS billetter, men det kan også være opptjening av poeng fra for eksempel kredittkort eller andre partnere i Eurobonus programmet.

Vi fik en lengre prat med Eivind Roald – både omkring fremtiden for EuroBonus, men også SAS-produktet som vil tilbys i fremtiden. Resten av intervjuet vil du snart kunne se her på InsideFlyer.

Intervjuet er foretatt av Flemming Poulsen fra InsideFlyer.dk

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *