AA Flagship Service, First Class, 777, LAX-MIA

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

American Airlines sin Flagship Service har lange tradisjoner og de fleste forbinder Flagship innenriks USA med LA og San Francisco til New York. Ikke riktig så mange vet om at AA også kjører Flagship service på enkelte avganger mellom LA og Miami. Siden begge byene er store American Airlines huber, er det mye trafikk mellom byene og noen av flightene opereres faktisk med en internasjonal 777 med 3 klasser, inkludert First Class.

Jeg passer selvsagt alltid på å velge disse flightene dersom tiden tillater det. Internasjonal Business og First er nemlig samme setene du finner på flighter til Europa og Asia.

Når du er booket i Flagship Service First Class får du tilgang til Flagship innsjekk og lounge på LAX, en helt privat innsjekkingsopplevelse der det står en kar og venter på deg som tar bagasjen, følger deg til den private innsjekkingen som er helt separat fra resten av terminalen. Etter du har fått boardingkort, blir man fulgt videre helt først i køen til sikkerhetskontrollen.

Flagshiploungen er også helt privat og separat fra den vanlige loungen. Har du f.eks. BA Gold (One World Emerald) har du også tilgang til denne loungen. Alkohol av høy kvalitet og masse mat, inkludert varmmat er også tilgjengelig. Trenger du å ta en dusj, tilbys også dette.

Siden First Class har masse plass til trillekofferter, valgte vi å boarde 15 minutter før avgang som en av de siste til å gå ombord.

Vi ble tilbudt kaffe, vann, musserende eller appelsinjuice. I realiteten kan du bestille hva du enn måtte ønske før avgang.

Setene er i utgangspunktet en eldre type, men det er i høyeste grad helt flate suiter som er helt kurrant å sove i. På Flagshipservice innenriks, tilbyr de tepper og puter, men ikke madrasser, oppredning og pysjamaser. Det tilbys kun på internasjonale flighter.

DSC00052

DSC00057

DSC00058

DSC00068

Rett etter avgang kom de rundt med drikkevogna og delte også ut varme nøtter og en god osteblanding

DSC00064

Vår flight gikk rundt kl 10 om morgenen, så de serverte lunch istedetfor frokost. Min kropp sa fortsatt frokost, så jeg hoppet over maten, men fruen var sulten. De startet med en forrett, fruen valgte en salat

DSC00069

Til maten valgte hun en rødvin

DSC00067

Hovedretten var en Laks ala Fnate som smakte fortreffelig. Du kunne også velge biff eller en vegetarrett.

DSC00070

Til dessert vanket det ost eller Sundae iskrem som jeg også gikk for

DSC00072

Fruen slo til med en Portvin til desserten.

Setene er meget komfortable og brede så vi gikk begge to i koma etter måltidet og våknet etter at andre servering allerede var avsluttet. Det var en sandwich og en cookie som ble servert.

Konklusjon: Dersom du har mulighet å fly Flagship i USA, er det stort sett ett vanvittig mye bedre produkt enn det som tilbys ellers i USA, så Flagship anbefales på det sterkeste.

Terningkast 8 av 10

Quickfacts:
Rute: Los Angeles til Miami
Fly/sete: 777-200ER, sete 1D
Internet ombord: Nei
Servering: 3 retter, samt sandwich og cookie før ankomst. Full bar med Premium vin.
Pris: Fra 2488 USD t/r, oppgraderbart for folk med AA status fra 1266 USD t/r
Bonuspoeng opptjent / program: 4880 AAdvantage poeng, AA Executive Platinum status
Hjemmeside: American Airlines
Fordeler: Meget behagelige seter, kjempeservice. Meget god plass ombord
Ulemper: Kun få fligter går med 777. Dårlig vintilbud.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *